Κεντρικά: 2741 - 027 446
Υποκατάστημα: 210 - 6981081
Λογαριασμός Χρήστη
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ Κ ΣΚΟΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ Κ ΣΚΟΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
Φίλτρα αναζήτησης

Filter by:

Clear All
Καθαρισμός Φίλτρων
Min: 0,00€ Max: 67,00€
0 67
Προϊόντα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση

Urnex Cafe Wipz Μαντηλάκια Καθαρισμού Μηχανών Καφέ

Urnex Cafe Wipz Μαντηλάκια Καθαρισμού Μηχανών Καφέ. Υγρά άοσμα μαντηλάκια καθαρισμού του εξοπλιμού και του πάγκου εργασίας.
13,54€ 10,92€ Χωρίς ΦΠΑ

Bούρτσα Καθαρισμού Κλείστρου Cpo

Concept Art Cpo-βούρτσα Καθαρισμού Κλείστρου.
3,17€ 2,56€ Χωρίς ΦΠΑ

Cafelat Ανταλλακτικά Βούρτσας

Cafelat Ανταλλακτικά Βούρτσας (3 ζεύγη)
13,44€ 10,84€ Χωρίς ΦΠΑ

Chemex® Καθαριστικό για μηχανές φίλτρου

Η τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και σχεδιασμού. Το συγκεκριμένο άοσμο καθαριστικό είναι ότι πιό δραστικό μπορείτε να βρείτε για μηχανές καφέ φίλτρου. Μια χρήση διαρκεί μέχρι και 2-3 φορές περισσότερο απο οποιαδήποτε άλλη καθαριστική μέθοδο και θα αφήσει την μηχανή σας πεντακάθαρη.
8,68€ 7,00€ Χωρίς ΦΠΑ

Clean Drop καθαριστικό για Moccamaster

Το Clean Drop Cleaning Aid συνιστά η Moccamaster γιατί καθαρίζει με ήπιο και αποτελεσματικό τρόπο και αφαιρεί τυχόν βρομιές και υπολείμματα καφέ. Η Moccamaster συμβουλεύει να γεμίσετε τη δεξαμενή νερού με μια κανάτα νερού εκτός από την ειδική κανάτα καφέ. Ακόμη και όταν ξεπλένετε την κανάτα του καφέ, λίγος καφές θα παραμένει πάντα στην κανάτα που καταλήγει στο νερό παρασκευής και τελικά θα μολύνει τη μηχανή σας. Χρησιμοποιείτε τακτικά το Clean Drop για την καλύτερη συντήρηση της καφετιέρας σας και για υπέροχη γεύση καφέ. Συνιστάται να καθαρίζετε το μηχάνημα μετά από 100 φορές (1 συσκευασία φίλτρου). Περιέχει: 5 συσκευασίες . Κατάλληλο για όλες τις μηχανές καφέ φίλτρου Moccamaster.
12,65€ 10,20€ Χωρίς ΦΠΑ

Durgol Universal Υγρό Αφαλάτωσης για Moccamaster 750 ml

Το Durgol απομακρύνει γρήγορα και εύκολα όλες τις εναποθέσεις αλάτων. Η ειδική φόρμουλα εγγυάται αποτελεσματική αφαλάτωση, δεν επηρεάζει το υλικό, είναι φιλική προς τα τρόφιμα και το περιβάλλον. Συνιστάται να καθαρίζετε το μηχάνημα μετά την παρασκευή 100 φορές (1 πακέτο φίλτρων). Ρίξτε 1 έως 2 φλιτζάνια Durgol στη δεξαμενή νερού. Αραιώστε με την ίδια ποσότητα νερού βρύσης. Ορισμένες μηχανές χρειάζονται περισσότερο νερό για να αραιωθούν προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αφαλάτωσης. Μετά την αφαλάτωση, ξεπλύνετε με νερό βρύσης (1 έως 2 φορές τον όγκο του δοχείου νερού).
15,75€ 12,70€ Χωρίς ΦΠΑ