CLOSE
Κωδ.: w24710

PULY BAR ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ SPRAY 1lt

Εκδότης: Puly Caff
Κωδ.: w24710

PULY BAR ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ SPRAY 1lt

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Καθαρίζει και απολυμαίνει όλες τις επιφάνειες και τον ανοξείδωτο εξοπλισμό, λακαριστές επιφάνειες, μάρμαρα, πλαστικά, κρύσταλλα, καθρέπτες, επιφάνειες κοψίματος, μαχαίρια. Μπουκάλι χωρητικότητας ενός λίτρου. Δεν αφήνει οσμές και υπολλείματα. Δεν χρειάζεται ξέπλυμα. Οικολογικό. Συμβατό με πρωτόκολλο HACCP.
1 σε απόθεμα
13,90€ 11,21€ Χωρίς ΦΠΑ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

+30 2741 027 446

Δωρεάν Αποστολή

Με αγορές άνω των 100€

OVERVIEW

PULY BAR ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ SPRAY 1lt

Καθαρίζει και απολυμαίνει:
Ανοξείδωτες επιφάνειες, πλαστικά ποτήρια, βαμμένες επιφάνειες καθρέπτες, πλαίσια.

Puly Bar Απολυμαντικό Καθαριστικό Spray 1lt: Η Απόλυτη Λύση για την Υγιεινή του Επαγγελματικού Χώρου

Στον τομέα της εστίασης και των καφετεριών, η καθαριότητα και η υγιεινή των επιφανειών είναι παράγοντες κρίσιμης σημασίας για την ασφάλεια των πελατών και τη διατήρηση της ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων. Το Puly Bar Απολυμαντικό Καθαριστικό Spray 1lt αποτελεί μια εξαιρετική λύση για την εξασφάλιση της υψηλότερης δυνατής υγιεινής στον εργασιακό χώρο, προσφέροντας ευκολία χρήσης και αποτελεσματικότητα.

Καινοτόμος Σύνθεση για Αποτελεσματικό Καθαρισμό

Το Puly Bar Απολυμαντικό Καθαριστικό Spray διαθέτει μια καινοτόμο σύνθεση η οποία εξασφαλίζει την εξάλειψη των μικροβίων και των βακτηρίων από όλες τις επιφάνειες, χωρίς να αφήνει υπολείμματα ή να χρειάζεται ξέπλυμα. Η φόρμουλά του είναι σχεδιασμένη να είναι αποτελεσματική ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, ενώ παράλληλα προστατεύει τις επιφάνειες και διατηρεί τη φυσική τους λάμψη.

Ευκολία Χρήσης και Άμεσα Αποτελέσματα

Η συσκευασία του Puly Bar σε μορφή spray 1 λίτρου προσφέρει την απόλυτη ευκολία στην εφαρμογή, επιτρέποντας την ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος σε μεγάλες επιφάνειες με ελάχιστη προσπάθεια. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, με τις επιφάνειες να εμφανίζονται καθαρές και ασφαλείς για χρήση σε λίγα μόλις λεπτά.

Ιδανικό για Ευρεία Χρήση σε Επαγγελματικούς Χώρους

Το Puly Bar Απολυμαντικό Καθαριστικό Spray είναι ιδανικό για χρήση σε μια πληθώρα επαγγελματικών χώρων, όπως καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ, αλλά και σε ξενοδοχεία και άλλες εγκαταστάσεις εστίασης. Η ευρεία του εφαρμογή, από τις επιφάνειες εργασίας μέχρι τα εργαλεία και τα μηχανήματα, καθιστά το Puly Bar ένα απαραίτητο προϊόν για τη διασφάλιση της υγιεινής και της ασφάλειας.

Συμβάλλει στη Διατήρηση της Υγείας και της Ασφάλειας

Η υγιεινή και η ασφάλεια στους επαγγελματικούς χώρους είναι πιο σημαντικές από ποτέ. Το Puly Bar Απολυμαντικό Καθαριστικό Spray συμβάλλει σημαντικά στη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων υγιεινής, προστατεύοντας τους πελάτες και το προσωπικό από την εξάπλωση μικροβίων και βακτηρίων.


Σε συνοπτική ανάλυση, το Puly Bar Απολυμαντικό Καθαριστικό Spray 1lt είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία στον τομέα της εστίασης, προσφέροντας ασφάλεια, καθαριότητα και ευκολία χρήσης. Είναι η τέλεια επιλογή για όσους επιδιώκουν να εξασφαλίσουν το υψηλότερο επίπεδο υγιεινής στον εργασιακό τους χώρο, διασφαλίζοντας την υγεία και την ευημερία των πελατών και του προσωπικού.


Ιδανικό για το καθάρισμα:

  • Καλλυμάτων-τραπεζιών-μαχαιριών-λεπίδων-μηχανών καφέ
  • Μύλων άλεσης - ψαλιδιών - λειτουργικών επιφανειών
  • Δεν αφρίζει. Δεν αφήνει υπολλείματα ή οσμές
  • Δεν χρειάζεται ξέπλυμα
  • Συστατικά μή χημικά
  • Παραγωγή συμβατή με πρότυπα HACCP
  • Παρακαλώ διαβάστε τις εσώκλειστες οδηγίες για χρήση

Ιταλική παραγωγή

Αριθμός εκδότη προϊόντος: 9V8778
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες αγόρασαν επίσης
Cafelat Silicone gasket
5,53€ 4,46€ χωρίς ΦΠΑ
Puly Verde Grinder Hopper Cleaner Spray 200Ml
14,73€ 11,88€ χωρίς ΦΠΑ
VIEW