CLOSE
Κωδ.: W24148

PULY CAFF GREEN 510 g χωρίς φωσφάτη

Εκδότης: Puly Caff
Κωδ.: W24148

PULY CAFF GREEN 510 g χωρίς φωσφάτη

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

NULL
13 σε απόθεμα
11,84€ 9,55€ Χωρίς ΦΠΑ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

+30 2741 027 446

Δωρεάν Αποστολή

Με αγορές άνω των 100€

OVERVIEW

PULY CAFF GREEN 510 g καθαριστικό μηχανών


Puly Caff επαγγελματική σκόνη καθαρισμού για μηχανές καφέ επαγγελματικές και οικιακές. Η συγκεκριμένη σκόνη είναι για δύσκολους καθαρισμούς με πολύ εύκολη και γρήγορη διαλυτότητα.

Το συγκεκριμένο προιόν είναι 100% οργανικό και είναι παρασκευασμένο από αποκλειστικά βιώσιμα υλικά. Η Puly έχει αντιληφθεί την σημαντικότητα του να προστατεύουμε το περιβάλλον για τις επόμενες γενιές, με αυτό το σκεπτικό έφτιαξε την σειρά καθαριστικών προιόντων Puly Verde. Χρησιμοποιούν ακριβώς την ίδια συνταγή όπως και στα στάνταρ καθαριστικά Puly Caff, αλλά χωρίς την προσθήκη φωσφάτης. Αυτή η αλλαγή δεν έχει μειώσει καθόλου την δραστικότητα των προιόντων, το μόνο που άλλαξε είναι ότι η συγκεκριμένη σειρά καθαριστικών χρειάζεται παραπάνω χρόνο για να δράσει - ένα αντίτιμο που σίγουρα μπορούμε να πληρώσουμε ώστε να έχουμε ένα καθαρότερο περιβάλλον. Η συσκευασία είναι επίσης είτε απο ανακυκλωμένα υλικά είτε ανακυκλώσιμη.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές συνιστούν να καθαρίζουμε με τυφλό τον εξοπλισμό μας τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδαMost manufacturers recommend backflushing your equipment at least once a week - this cleaner powder is the industry leader and shouldn't be confused with inferior non-branded products.

  • 510g tube
  • 100% organic
  • Genuine Puly Caff product
  • For use with all commercial espresso machines
Αριθμός εκδότη προϊόντος: 1092021
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες αγόρασαν επίσης
CLEANER BRUSH WITH BLONDE NYLON PET BRISTLES L.40MM, FAKE WOOD HANDLE
3,88€ 3,13€ χωρίς ΦΠΑ
VIEW