Terms & Conditions

Στην Barista Selections, είμαστε χαρούμενοι μόνο άν είσαστε και εσείς! Για να διασφαλίσουμε ότι θα είσαστε πλήρως ικανοποιημένοι με την αγορά σας, η εταιρεία μας δέχεται επιστροφές και αντικαταστάσεις προιόντων στα περισσότερα προιόντα που εμπορευόμαστε. Παρακάτω θα βρείτε μία ανάλυση της πολιτικής και των διαδικασιών σε ότι αφορά επιστροφές και αντικαταστάσεις προιόντων.

Εάν λάβατε κάποιο προιόν που πιστεύετε ότι είναι ελατωμματικό ή χτυπημένο, παρακαλώ ανατρέξτε στην σχετική ενότητα παρακάτω. Παρακαλώ όπως μας αναφέρετε οποιοδήποτε ελλατωματικό προιόν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις πληροφορίες για τις επιστροφές προιόντων που βρίσκονται σε αυτήν την σελίδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας, είτε με αποστολή email στο sales@barista.gr είτε τηλεφωνικά στο 2741027446 στις ώρες λειτουργίας της εταιρείας μας. Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι να σας εξυπηρετήσουμε.

Οροι και Προϋποθέσεις

Ιστορικό

Αυτή η συμφωνία είναι μεταξύ σας, του Χρήστη αυτού του Δικτυακού Τόπου και της Βασίλειος Τάρταρης κ Σια ΕΕ, του ιδιοκτήτη αυτού του Δικτυακού Τόπου. Η συγκατάθεσή σας να συμμορφωθείτε και να δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις θεωρείται ότι συμβαίνει κατά την πρώτη χρήση της Ιστοσελίδας. Εάν δεν συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, θα πρέπει να διακόψετε αμέσως τη χρήση του Δικτυακού Τόπου.

Κανένα τμήμα αυτής της Ιστοσελίδας δεν προορίζεται να αποτελέσει συμβατική προσφορά ικανή αποδοχής. Η παραγγελία σας συνιστά συμβατική προσφορά και η αποδοχή της προσφοράς μας θεωρείται ότι συμβαίνει κατά την αποστολή ενός μηνύματος αποστολής σε εσάς, αναφέροντας ότι η παραγγελία σας έχει εκπληρωθεί και βρίσκεται στο δρόμο προς εσάς.

Ορισμοί και ερμηνεία

Στην παρούσα συμφωνία, οι ακόλουθοι όροι έχουν τις ακόλουθες έννοιες:

"Λογαριασμός" σημαίνει συλλογικά τις προσωπικές πληροφορίες, τις Πληροφορίες Πληρωμής και τα διαπιστευτήρια που χρησιμοποιούνται από τους Χρήστες για πρόσβαση στο Αμειβόμενο Περιεχόμενο ή / και σε οποιοδήποτε Σύστημα Επικοινωνιών στην Ιστοσελίδα.

"Μεταφορέας": κάθε τρίτος υπεύθυνος για τη μεταφορά αγαθών που αγοράζονται από τους χώρους μας στους πελάτες.

"Περιεχόμενο" σημαίνει οποιοδήποτε κείμενο, γραφικά, εικόνες, ήχο, βίντεο, λογισμικό, συλλογές δεδομένων και οποιαδήποτε άλλη μορφή πληροφορίας που μπορεί να αποθηκευτεί σε έναν υπολογιστή που εμφανίζεται ή αποτελεί μέρος αυτής της Ιστοσελίδας.

"Αγαθά" σημαίνει προϊόντα τα οποία η Βασίλειος Τάρταρης & Σία Ε.Ε. διαφημίζει ή / και διατίθεται προς πώληση μέσω αυτής της Ιστοσελίδας.

"Στοιχεία Πληρωμής" σημαίνει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες απαιτούνται για την αγορά Προϊόντων από αυτόν τον Ιστότοπο. Αυτό περιλαμβάνει, χωρίς περιορισμό, τους αριθμούς πιστωτικών / χρεωστικών καρτών, τους αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών και τους κωδικούς ταξινόμησης.

"Χώροι" σημαίνει ο τόπος των επιχειρήσεων που βρίσκονται στην Ελλάδα, Κόρινθος, 20131, Πατρών 154.

Ως "πληροφορίες αγοράς" νοούνται συλλογικά όλες οι παραγγελίες, τιμολόγια, αποστολές, αποδείξεις ή παρόμοιες που μπορεί να είναι σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.

"Υπηρεσία" σημαίνει συλλογικά οποιεσδήποτε ηλεκτρονικές διευκολύνσεις, εργαλεία, υπηρεσίες ή πληροφορίες που η "Βασίλειος Τάρταρης & Σία Ε.Ε." καθιστά διαθέσιμο μέσω της Ιστοσελίδας είτε τώρα είτε στο μέλλον.

"Βασίλειος Τάρταρης & ΣΙΑ Ε.Ε." σημαίνει Βασίλειος Τάρταρης & Σία Ε.Ε., Ελλάδα, Κόρινθος, 20131, Πατρών 154.


Ως "Σύστημα" νοείται κάθε ηλεκτρονική υποδομή επικοινωνιών που η Βασίλειος Τάρταρης κ Σια ΕΕ διαθέτει μέσω της Ιστοσελίδας είτε τώρα είτε στο μέλλον. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτά, ηλεκτρονικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πίνακες μηνυμάτων, εγκαταστάσεις ζωντανής συνομιλίας και συνδέσμους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

"Χρήστης" / "Χρήστες" σημαίνει κάθε τρίτο που έχει πρόσβαση στην Ιστοσελίδα και δεν απασχολείται από την Βασίλης Τάρταρης & Σία Ε.Ε. και ενεργεί κατά τη διάρκεια της απασχόλησής του. και

"Ιστοσελίδα" σημαίνει τον ιστότοπο που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή (www.barista.gr) και οποιονδήποτε υποτομέα αυτού του ιστότοπου, εκτός εάν ρητά αποκλείονται από τους δικούς του όρους και προϋποθέσεις.

2. Περιορισμοί ηλικίας

Τα άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών θα πρέπει να χρησιμοποιούν τον παρόντα ιστότοπο μόνο με την επίβλεψη ενός ενηλίκου. Τα στοιχεία πληρωμής πρέπει να παρέχονται από ή με την άδεια ενός ενηλίκου.

3. Επαγγελματίες πελάτες

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν επίσης για τους πελάτες που αγοράζουν τα προϊόντα κατά τη διάρκεια της επιχείρησής τους.

4. Διεθνείς πελάτες

Εάν τα προϊόντα παραγγέλλονται εκτός της χώρας κατοικίας της Βασίλειος Τάρταρης & Σία ΕΕ, οι εισαγωγικοί δασμοί και φόροι μπορούν να εισέλθουν μόλις φτάσουν στον προορισμό σας τα Αγαθά.
Η "Βασίλειος Τάρταρης & Σία Ε.Ε." δεν είναι υπεύθυνος για αυτές τις χρεώσεις και δεσμευόμαστε να μην προβούμε σε υπολογισμούς ή εκτιμήσεις σε αυτό το θέμα.

Αν αγοράζετε διεθνώς, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με τις τοπικές τελωνειακές αρχές για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα έξοδα και τις διαδικασίες. Ως αγοραστής των Αγαθών, θα είστε επίσης εισαγωγέας και ως εκ τούτου πρέπει να διασφαλίσετε ότι η αγορά σας συμμορφώνεται πλήρως με τους νόμους της χώρας στην οποία εισάγονται τα Αγαθά.

Λάβετε υπόψη ότι τα εμπορεύματα μπορούν να επιθεωρούνται κατά την άφιξή τους στο λιμάνι για τελωνειακούς σκοπούς και η "Βασίλειος Τάρταρης κ Σια ΕΕ" δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η συσκευασία των προϊόντων σας θα είναι απαλλαγμένη από σημάδια παραβίασης.

5. Πνευματική ιδιοκτησία

5.1. Με την επιφύλαξη των εξαιρέσεων του άρθρου 6 αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων, όλο το Περιεχόμενο που περιλαμβάνεται στον Ιστότοπο, εκτός αν μεταφορτώνεται από Χρήστες, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, κειμένων, γραφικών, λογοτύπων, εικονιδίων, εικόνων, κλιπ ήχου, βίντεο κλιπ, , η διάταξη της σελίδας, ο υποκείμενος κώδικας και το λογισμικό είναι ιδιοκτησία της Βασίλειος Τάρταρης & Σία Ε.Ε., των θυγατρικών μας ή άλλων συναφών τρίτων. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, αναγνωρίζετε ότι το υλικό αυτό προστατεύεται από τους ισχύοντες νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλους νόμους του Ηνωμένου Βασιλείου και της Διεθνούς.

5.2. Με την επιφύλαξη της παραγράφου 7, δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, αντιγραφή, διανομή, αποθήκευση ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο επαναχρησιμοποίηση υλικού από τον Ιστότοπο, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά στον Ιστότοπο ή εκτός εάν έχει δοθεί ρητή γραπτή άδεια από την Βασίλειος Τάρταρης & Σία Ε.Ε.

6. Πνευματική ιδιοκτησία τρίτου μέρους

6.1. Εκτός εάν αναφέρεται ρητώς άλλως, όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πνευματικών δικαιωμάτων και των εμπορικών σημάτων, σε εικόνες και περιγραφές προϊόντων, ανήκουν στους κατασκευαστές ή τους διανομείς τέτοιων προϊόντων που ισχύουν.

6.2. Με την επιφύλαξη της παραγράφου 7 δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, η αντιγραφή, η διανομή, η αποθήκευση ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο η επαναχρησιμοποίηση αυτού του υλικού, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά στον Ιστότοπο ή εκτός εάν έχει δοθεί ρητή γραπτή άδεια από τον σχετικό κατασκευαστή ή προμηθευτή.

7. Δίκαιη χρήση της πνευματικής ιδιοκτησίας

Το υλικό από τον ιστότοπο μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί χωρίς γραπτή άδεια, εφόσον ισχύουν οι όποιες εξαιρέσεις περιγράφονται λεπτομερώς στο Κεφάλαιο ΙΙΙ του Νόμου για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του 1988.

8. Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Αυτός ο ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους. Εκτός εάν δηλώνεται ρητά, οι συγκεκριμένοι ιστότοποι δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Βασίλειος Τάρταρης & Σία Ε.Ε. ή της θυγατρικής μας. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων και αποποιείται ευθύνη για οποιεσδήποτε και όλες τις μορφές ζημιών που προκύπτουν από τη χρήση τους. Η συμπερίληψη ενός συνδέσμου σε έναν άλλο ιστότοπο στον ιστότοπο δεν συνεπάγεται καμία επικύρωση των ίδιων των ιστότοπων ή αυτών που έχουν τον έλεγχο αυτών.

9. Σύνδεσμοι προς αυτή την Ιστοσελίδα

Όσοι επιθυμούν να τοποθετήσουν έναν σύνδεσμο σε αυτόν τον ιστότοπο σε άλλους ιστότοπους, μπορούν να το κάνουν μόνο στην αρχική σελίδα του ιστότοπου www.barista.gr χωρίς προηγούμενη άδεια. Η υπερσύνδεση (δηλ. Οι σύνδεσμοι σε συγκεκριμένες σελίδες του ιστότοπου) απαιτεί τη ρητή άδεια της "Βασίλειος Τάρταρης & Σία Ε.Ε.". Για να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση sales@barista.gr.

10. Χρήση των Συστημάτων Επικοινωνιών

10.1. Όταν χρησιμοποιείτε τη φόρμα διερεύνησης ή οποιοδήποτε άλλο Σύστημα στην Ιστοσελίδα, πρέπει να το κάνετε σύμφωνα με τους ακόλουθους κανόνες:

10.1.1. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε άσεμνη ή χυδαία γλώσσα.

10.1.2. Δεν πρέπει να υποβάλλετε Περιεχόμενο που είναι παράνομο ή με άλλο τρόπο απαράδεκτο. Αυτό περιλαμβάνει, χωρίς περιορισμό, περιεχόμενο που είναι καταχρηστικό, απειλητικό, ενοχλητικό, δυσφημιστικό, ηλικιακό, σεξιστικό ή ρατσιστικό.

10.1.3. Δεν πρέπει να υποβάλλετε περιεχόμενο που προορίζεται για την προώθηση ή την προτροπή βίας.

10.1.4. Σας συνιστούμε να υποβάλετε τις παρατηρήσεις σας χρησιμοποιώντας τις γλώσσες της Βασίλειος Τάρταρης κ Σια ΕΕ, καθώς ενδέχεται να μην μπορούμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις που υποβάλλονται σε άλλες γλώσσες.

10.1.5. Τα μέσα με τα οποία αναγνωρίζετε τον εαυτό σας δεν πρέπει να παραβιάζουν τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις ή τους ισχύοντες νόμους.

10.1.6. Δεν πρέπει να υποδηλώσετε άλλους ανθρώπους, ιδιαίτερα εργαζόμενους και εκπροσώπους της "Βασίλειος Τάρταρης & Σία Ε.Ε." ή των θυγατρικών μας. και

10.1.7. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το Σύστημα μας για μη εξουσιοδοτημένη μαζική επικοινωνία όπως "spam" ή "ανεπιθύμητη αλληλογραφία".

10.2 Αναγνωρίζετε ότι η Βασίλειος Τάρταρης & ΣΙΑ Ε.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να παρακολουθεί οποιαδήποτε και όλες τις επικοινωνίες που γίνονται σε εμάς ή μέσω του Συστήματός μας.

10.3 Αναγνωρίζετε ότι η Βασίλειος Τάρταρης & ΣΙΑ ΕΕ μπορεί να διατηρεί αντίγραφα οποιωνδήποτε επικοινωνιών που γίνονται σε εμάς ή μέσω του Συστήματός μας.

10.4 Αναγνωρίζετε ότι τυχόν πληροφορίες που μας στέλνετε μέσω του Συστήματός μας ή ταχυδρομείου στη φόρμα αιτήσεως μπορεί να τροποποιηθούν από εμάς με οποιονδήποτε τρόπο και εσείς παραιτηθείτε από το ηθικό δικαίωμα να προσδιοριστεί ως ο δημιουργός τέτοιων πληροφοριών. Όλοι οι περιορισμοί που ενδεχομένως επιθυμείτε να τοποθετήσετε κατά τη χρήση αυτών των πληροφοριών πρέπει να μας γνωστοποιούνται εκ των προτέρων και διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε αυτούς τους όρους και τις συναφείς πληροφορίες.

11. Λογαριασμοί

11.1. Για να αγοράσετε Προϊόντα σε αυτόν τον Ιστότοπο και να χρησιμοποιήσετε τις διευκολύνσεις φόρμας διεκπεραίωσης, πρέπει να δημιουργήσετε έναν Λογαριασμό ο οποίος θα περιέχει συγκεκριμένα προσωπικά στοιχεία και Πληροφορίες Πληρωμής που ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση του Δικτυακού Τόπου καθώς δεν μπορούμε να απαιτήσουμε πληροφορίες πληρωμής μέχρι να σας επιθυμείτε να κάνετε μια αγορά. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του Δικτυακού τόπου, δηλώνετε και εγγυάστε ότι:

11.1.1. Όλες οι πληροφορίες που υποβάλλετε είναι ακριβείς και ειλικρινείς.

11.1.2. Έχετε την άδεια να υποβάλετε πληροφορίες πληρωμής όταν απαιτείται άδεια. και

11.1.3. Θα διατηρήσετε αυτές τις πληροφορίες ακριβείς και ενημερωμένες.

11.1.4. Η δημιουργία λογαριασμού σας αποτελεί περαιτέρω επιβεβαίωση της εκπροσώπησής σας και της εγγύησης.

11.2. Συνιστάται να μην μοιράζεστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, ιδιαίτερα το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Ο Βασίλειος Τάρταρης & ΣΙΑ Ε.Ε. δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες ή ζημιές που προκύπτουν ως αποτέλεσμα των στοιχείων του Λογαριασμού που σας έχουν κοινοποιήσει. Εάν χρησιμοποιείτε κοινόχρηστο υπολογιστή, συνιστάται να μην αποθηκεύσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο.

11.3. Εάν έχετε λόγους να πιστεύετε ότι τα στοιχεία του Λογαριασμού σας έχουν ληφθεί από άλλο χωρίς τη συγκατάθεσή τους, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με την "Βασίλη Ταρτάρη & Σία ΕΕ" για να αναστείλετε αμέσως τον Λογαριασμό σας και να ακυρώσετε τυχόν μη εξουσιοδοτημένες αγορές που ενδέχεται να εκκρεμούν. Λάβετε υπόψη ότι οι αγορές μπορούν να ακυρωθούν μόνο μέχρι την αποστολή τους. Σε περίπτωση αποστολής μη εξουσιοδοτημένης αγοράς πριν από την ειδοποίησή σας για την μη εξουσιοδοτημένη φύση της αγοράς, ο Βασίλειος Τάρταρης & Σία Ε.Ε. δεν αποδέχεται καμία ευθύνη και δεν πρέπει να επικοινωνήσετε με τον Μεταφορέα που αναφέρεται στις πληροφορίες Αγοράς.

11.4. Κατά την επιλογή του ονόματος χρήστη πρέπει να συμμορφώνεστε με τους όρους που περιγράφονται παραπάνω στη ρήτρα 10. Οποιαδήποτε παράλειψη μπορεί να οδηγήσει σε αναστολή ή / και διαγραφή του λογαριασμού σας.

12. Τερματισμός και ακύρωση

12.1. Είτε ο Βασίλειος Τάρταρης & Σία Ε.Ε. είτε μπορείτε να τερματίσετε το λογαριασμό σας. Εάν ο "Βασίλειος Τάρταρης & Σία Ε.Ε." τερματίσει τον Λογαριασμό σας, θα ειδοποιηθείτε με email και θα σας δοθεί εξήγηση για τον τερματισμό. Παρά τα παραπάνω, διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε χωρίς να αιτιολογούμε.

12.2. Εάν η Βασίλειος Τάρταρης & Σία Ε.Ε. τερματίσει τον λογαριασμό σας, τυχόν τρέχουσες ή εκκρεμείς αγορές στον Λογαριασμό σας θα ακυρωθούν και δεν θα αποσταλούν.

12.3. Η Βασίλειος Τάρταρης & ΣΙΑ Ε.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τις αγορές χωρίς να αναφέρει τους λόγους, για οποιονδήποτε λόγο πριν από την επεξεργασία της πληρωμής και αποστολής.

12.4. Σε περίπτωση ακύρωσης αγορών για οποιοδήποτε λόγο πριν από την αποστολή θα σας επιστραφούν τα ποσά που καταβλήθηκαν σε σχέση με αυτές τις αγορές.

12.5. Εάν τερματίσετε τον λογαριασμό σας, τυχόν αγορές που δεν έχουν αποσταλεί θα ακυρωθούν και θα σας επιστραφούν τυχόν χρηματικά ποσά που καταβλήθηκαν σε σχέση με αυτές τις αγορές.

12.6. Το δικαίωμα ακύρωσης μπορεί να ασκηθεί γραπτώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

13. Αγαθά, Τιμολόγηση και Διαθεσιμότητα

13.1. Ενώ καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι όλες οι γραφικές παραστάσεις και οι περιγραφές των εμπορευμάτων που διατίθενται από την Βασίλης Ταρτάρη & ΣΙΑ Ε.Ε. αντιστοιχούν στα πραγματικά προϊόντα, η "Βασίλειος Τάρταρης & Σία Ε.Ε." δεν ευθύνεται για τυχόν παραλλαγές από αυτές τις περιγραφές. Αυτό δεν αποκλείει την ευθύνη μας για λάθη που οφείλονται σε αμέλεια εκ μέρους μας και αναφέρεται μόνο σε παραλλαγές των σωστών Αγαθών, και όχι σε άλλα Προϊόντα εντελώς. Ανατρέξτε στη ρήτρα 15.1 για εσφαλμένα προϊόντα.

13.2. Όπου ενδείκνυται, ίσως χρειαστεί να επιλέξετε το απαιτούμενο μέγεθος, μοντέλο, χρώμα, τύπο ή αριθμό των αγαθών που αγοράζετε.

13.3. Η Βασίλειος Τάρταρης & η ΣΙΑ Ε.Ε. δεν εκπροσωπεί ή εγγυάται ότι τέτοια αγαθά θα είναι διαθέσιμα. Οι ενδείξεις αποθεμάτων παρέχονται στον ιστότοπο, ωστόσο αυτές ενδέχεται να μην λαμβάνουν υπόψη τις πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο.

13.4. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση στην Ιστοσελίδα είναι σωστές τη στιγμή της μετάβασης στο διαδίκτυο. Η Βασίλειος Τάρταρης & ΣΙΑ Ε.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τιμές και να τροποποιεί ή να αφαιρεί τυχόν ειδικές προσφορές από καιρό σε καιρό και ανάλογα με τις ανάγκες. Οι πληροφορίες τιμολόγησης εξετάζονται και ενημερώνονται καθημερινά.

13.5.Σε περίπτωση αλλαγής των τιμών κατά τη χρονική περίοδο μεταξύ της παραγγελίας των εμπορευμάτων και της επεξεργασίας της παραγγελίας απο την "Βασίλειος Τάρταρης κ Σια ΕΕ", θα ενημερωθείτε πριν από την επεξεργασία της παραγγελίας σας με λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα τιμή .

13.6. Όλες οι τιμές στον ιστότοπο περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Ο αριθμός φορολογικού μητρώου "Βασίλειος Τάρταρης κ Σια ΕΕ" είναι 997860139.

14. Παράδοση

14.1. Η "Βασίλειος Τάρταρης κ Σια ΕΕ" θα σας ειδοποιήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν τα προϊόντα σας θα αποσταλούν σε εσάς. Το μήνυμα θα περιέχει λεπτομέρειες για τους εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης πέραν των οποιωνδήποτε λόγων καθυστέρησης στην παράδοση των Αγαθών που αγοράσατε.

14.2. Αν η "Βασίλειος Τάρταρης & ΣΙΑ Ε.Ε." δεν λάβει επικοινωνία από εσάς εντός 3 ημερών από την παράδοση, σχετικά με τυχόν προβλήματα με τα Αγαθά, θεωρείται ότι έχετε παραλάβει τα Αγαθά σε πλήρη λειτουργία και χωρίς προβλήματα.

14.3 Η παράδοση της επόμενης ημέρας βασίζεται σε όρους courier, που σημαίνει ότι δεν είναι εγγυημένη υπηρεσία επόμενης ημέρας. Παράγοντες όπως ο καιρός, ο μεγάλος όγκος μπορεί να οδηγήσουν σε καθυστερήσεις στην παράδοση. Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί το νωρίτερο δυνατό.

15. Πολιτική επιστροφής

Η "Βασίλειος Τάρταρης & Σία Ε.Ε." στοχεύει πάντα στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας, τα οποία είναι αβλαβή και άθικτα. Ωστόσο, μερικές φορές, τα προϊόντα που παρέχονται από εμάς ίσως χρειαστεί να επιστραφούν και αυτές οι επιστροφές διέπονται από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις. Ως καταναλωτής, θα έχετε πάντα νόμιμα δικαιώματα σε σχέση με προϊόντα που είναι ελαττωματικά ή όχι όπως περιγράφεται. Αυτά τα νόμιμα δικαιώματα δεν επηρεάζονται από την πολιτική επιστροφών σε αυτή τη ρήτρα 15. Οι συμβουλές σχετικά με τα νόμιμα δικαιώματά σας διατίθενται από το τοπικό γραφείο συμβουλών πολιτών ή γραφείο εμπορικών προτύπων.

15.1. Τα προϊόντα που σας παρέχουμε συνοδεύονται από εγγύηση του κατασκευαστή (για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην εγγύηση του κατασκευαστή που συνοδεύει τα προϊόντα). Εάν κάποια Αγαθά που σας παρέχουμε σε εσάς αναπτύξετε ελαττώματα κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης τους, δικαιούστε επισκευή ή αντικατάσταση των εν λόγω Αγαθών υπό τους όρους αυτής της εγγύησης.

15.2. Η εγγύηση του κατασκευαστή που περιγράφεται στη ρήτρα 15.1 ανωτέρω και η πολιτική επιστροφών που παρατίθεται στη ρήτρα 15.8 κατωτέρω είναι επιπλέον των νόμιμων δικαιωμάτων σας σε σχέση με τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από εμάς που είναι ελαττωματικά ή όχι όπως περιγράφεται.

15.3. Αν λάβετε προϊόντα που έχετε αγοράσει από εμάς που δεν ταιριάζουν με αυτά που έχετε παραγγείλει και δεν επιθυμείτε να δεχτείτε αυτά τα προϊόντα, θα υπόκειται στην παράγραφο 15.5 είτε να αντικαταστήσετε αυτά τα προϊόντα με αυτά που έχετε παραγγείλει (αν υπάρχουν) είτε να σας επιστρέψουμε την τιμή που πληρώσατε για αυτά τα προϊόντα μέσω της μεθόδου πληρωμής που χρησιμοποιείτε όταν αγοράζετε αυτά τα Προϊόντα.

15.4. Εάν οποιαδήποτε Αγαθά που αγοράσατε από εμάς είναι ελαττωματικά και δεν επιθυμείτε να δεχτείτε αυτά τα Προϊόντα, θα υπαγάγουμε στις ρήτρες 15.5 και 15.6 είτε να επισκευάσουμε τα ελαττωματικά Αγαθά, να τα αντικαταστήσουμε (εάν υπάρχουν διαθέσιμα αντικαταστάσεις) ή να σας επιστρέψουμε ξανά την τιμή ότι πληρώσατε για αυτά τα ελαττωματικά Αγαθά μέσω της μεθόδου πληρωμής που χρησιμοποιείτε εσείς κατά την αγορά αυτών των Αγαθών.

15.5. Κάθε αντικατάσταση ή επιστροφή προϊόντων σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 15.3 ή 15.4 υπόκειται σε εσάς:

15.5.1. ενημερώνοντάς μας έγκαιρα για την ανακάλυψη ότι τα σχετικά προϊόντα έχουν περιγραφεί εσφαλμένα ή ελαττωματικά.

15.5.2. δίνοντάς μας την εύλογη ευκαιρία να εξετάσουμε αυτά τα Προϊόντα. και

15.5.3. επιστρέφοντας αυτά τα Αγαθά και όλες τις συσκευασίες και τα έγγραφα που τους παραδόθηκαν με δικά μας έξοδα ή επιτρέποντάς μας να συλλέξουμε αυτά τα Προϊόντα από εσάς.

15.6.Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε πταίσμα σε οποιοδήποτε Προϊόν, στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, όταν το σφάλμα αυτό είναι αποτέλεσμα:

15.6.1. δίκαιη φθορά που προκύπτει από τη χρήση των Αγαθών ή βλάβη των Αγαθών μετά την παράδοσή τους σε εσάς ή για τυχόν ζημιά που προκλήθηκε από την αμέλειά σας.

15.6.2. την αποτυχία σας να συμμορφώνεστε με τις εύλογες οδηγίες του κατασκευαστή ή των εμπορευμάτων που παρέχονται ή συμπεριλαμβάνονται στα εμπορεύματα ως προς την αποθήκευση, εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία, χρήση ή συντήρηση. ή

15.6.3. επισκευάζετε ή τροποποιείτε τα Αγαθά χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεσή μας ή εάν χρησιμοποιείτε αυτά τα προϊόντα που μας ειδοποιήσατε για το σφάλμα τους.

15.7. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε ότι τα προϊόντα που λαμβάνετε από εμάς είναι:

15.7.1. τα στοιχεία που έχετε παραγγείλει. και

15.7.2. ότι δεν υπάρχει προφανές σφάλμα με τα Αγαθά,
και ως εκ τούτου δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν από εσάς για οποιαδήποτε εγκατάσταση ή ενσωμάτωση οποιουδήποτε Αγαθού σε οτιδήποτε μετά την παράδοσή του σε εσάς, εάν δεν εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας βάσει της παρούσας ρήτρας σχετικά με αυτά τα Προϊόντα. Ωστόσο, τίποτα σε αυτήν τη ρήτρα

15.7 θα περιορίσει τα νόμιμα δικαιώματά σας σε σχέση με τα Προϊόντα που σας προσφέρουμε ότι είναι ελαττωματικά ή εσφαλμένα περιγραφόμενα.

15.8. Εκτός από τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τα σημεία 5.1, 5.3 και 5.4 και εκτός από τις περιπτώσεις που ορίζονται στην παράγραφο 15.9, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με οποιαδήποτε Αγαθά που έχετε αγοράσει από εμάς για οποιονδήποτε λόγο ή αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να τα επιστρέψετε μας με δικά σας έξοδα μέσα σε 365 ημερολογιακές ημέρες από την παράδοσή τους σε εσάς. Στη συνέχεια, θα σας επιστρέψουμε την τιμή που πληρώσατε για αυτά τα προϊόντα ή, αν το ζητήσετε, θα προσφέρετε την ανταλλαγή αυτών των Αγαθών.

15.9. Διατηρούμε το δικαίωμα να ασκούμε διακριτική ευχέρεια όσον αφορά την επιστροφή των Προϊόντων σύμφωνα με τη ρήτρα 15.8 και μπορεί να αρνηθούμε να δεχτούμε επιστροφές βάσει αυτής της ρήτρας ή, εάν επιλέξουμε, να μειώσουμε την τιμή που σας επιστρέφουμε βάσει αυτής της ρήτρας όπου:

15.9.1. τα Αγαθά έχουν υποστεί βλάβη ή έχουν φθαρεί μετά την παράδοσή τους σε εσάς.

15.9.2. έχουν ενσωματώσει ή τοποθετήσει τα Αγαθά σε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο.

15.9.3. αυτά τα Προϊόντα αποτελούνται από ηχητικές ή βιντεογραφικές εγγραφές ή λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών που παρέχονται σε σφραγισμένες συσκευασίες και η συσκευασία για τα Προϊόντα αυτά έχει ανοιχθεί κατά την παράδοση ή μετά την παράδοσή τους σε εσάς.

15.9.4. Αυτά τα Αγαθά έχουν αγοραστεί με μειωμένη τιμή για να ληφθούν υπόψη οι τυχόν ζημίες ή η έλλειψη ποιότητας αυτών των Προϊόντων.

15.9.5. έχετε χρησιμοποιήσει αυτά τα Προϊόντα για επαγγελματικούς ή εμπορικούς σκοπούς χωρίς την προηγούμενη γραπτή συναίνεσή μας.

15.9.6. πραγματοποιείτε αλλαγές ή επισκευές σε αυτά τα Προϊόντα χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή μας. ή

15.9.7. πιστεύουμε ότι προσπαθείτε να καταχραστείτε το σύστημά μας για την επιστροφή των Αγαθών, παρόλο που καμία από τις εν λόγω ρήτρες δεν θα περιορίσει τα νόμιμα δικαιώματά σας σε σχέση με οποιοδήποτε Προϊόν που σας παρασχέθηκε ότι είναι ελαττωματικό ή όχι όπως περιγράφεται.

15.10. Όταν η επιστροφή των Αγαθών από εσάς γίνεται σύμφωνα με την ρήτρα 15.8:

15.10.1. επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να σας χρεώσουμε τα έξοδα που πραγματοποιήσαμε σε σχέση με την παράδοση των Αγαθών σε εσάς και την επιστροφή αυτών των Αγαθών σε εμάς. και

15.10.2. και τα Αγαθά αγοράστηκαν από εσάς χρησιμοποιώντας χρηματοδότηση, διατηρούμε το δικαίωμα είτε:

15.10.2.1. να χρεώσουμε τα έξοδα που επιβαρύνθηκαν από εμάς σε σχέση με τη ρύθμιση και τη διαχείριση αυτής της χρηματοδότησης. Αυτές οι δαπάνες θα ποικίλλουν ανάλογα με το ποσό και τη διάρκεια της χρηματοδότησης. ή

15.10.2.2. αντί να εκδώσετε επιστροφή χρημάτων, σας εκδίδει πίστωση αποθήκης για την αξία των Προϊόντων που επιστρέφονται και η πίστωση αυτή θα χρησιμοποιηθεί εντός 12 μηνών από την ημερομηνία έκδοσης αυτής της πίστωσης.

15.11. Παρέχουμε μόνο προϊόντα για οικιακή και ιδιωτική χρήση. Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε τα Προϊόντα που σας παρέχουμε για οποιονδήποτε σκοπό εμπορικής, επιχειρηματικής ή μεταπώλησης και δεν έχουμε καμία ευθύνη έναντι εσάς για τυχόν απώλεια κερδών, απώλεια επιχειρήσεων, διακοπή λειτουργίας ή απώλεια επιχειρηματικής ευκαιρίας.

15.12. Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε Προϊόν σε μας για οποιοδήποτε λόγο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας sales@barista.gr για να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις.

15.13. Μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε παραγγελία που έχετε κάνει μαζί μας για τα προϊόντα ανά πάσα στιγμή γραπτώς σε εμάς μέχρι το τέλος της έβδομης εργάσιμης ημέρας από την ημέρα μετά την παράδοση των σχετικών Αγαθών σε εσάς. Ωστόσο, αυτό το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας δεν ισχύει για τα Προϊόντα τα οποία είναι:

15.13.1. προσαρμοσμένες στις παραμέτρους ή προσαρμοσμένες ή με άλλο τρόπο προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές σας ή σαφώς εξατομικευμένες.

15.13.2. εφημερίδες, περιοδικά ή περιοδικά · ή

15.13.3. λογισμικό, DVD ή CD που έχουν μια σφραγίδα ασφαλείας την οποία έχετε ανοίξει ή αποσυνδέσετε.

15.14. Μετά την ακύρωση μιας παραγγελίας σύμφωνα με τη ρήτρα 15.13, θα σας επιστρέψουμε τα ποσά που έχετε καταβάλει για τα εν λόγω Αγαθά το συντομότερο δυνατόν και, εν πάση περιπτώσει, εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δώσατε γραπτή ειδοποίηση ακύρωσης, τις εύλογες δαπάνες μας για την ανάκτηση των Αγαθών αν δεν καταβάλετε τα έξοδα επιστροφής αυτών των Αγαθών σε εμάς και υπό τον όρο ότι θα λάβετε εύλογη φροντίδα των Αγαθών μέχρι να μας επιστραφούν. Αν ακυρώσετε μια παραγγελία για Αγαθά που έχουμε ήδη επεξεργαστεί για παράδοση, δεν πρέπει να αποσυσκευάσετε τα προϊόντα όταν αυτά παραλαμβάνονται από εσάς.

15.15. Αν ακυρώσατε την παραγγελία σας σύμφωνα με την παράγραφο 15.13 και τα αγαθά σας παραδόθηκαν:

15.15.1. πρέπει να επιστρέψετε τα σχετικά προϊόντα σε μας το ταχύτερο δυνατόν. Εάν τα Αγαθά απαιτούν είσπραξη, θα τα παραλάβουμε από τη διεύθυνση στην οποία παραδόθηκαν. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε την κατάλληλη στιγμή για τη συλλογή.

15.15.2. θα είστε υπεύθυνοι για το κόστος επιστροφής των Αγαθών σε εμάς ή, κατά περίπτωση, του κόστους της συλλογής των Αγαθών από εσάς. και

15.15.3. έχετε νομική υποχρέωση να διατηρήσετε τα Προϊόντα που βρίσκονται στην κατοχή σας και να λάβετε εύλογη φροντίδα για τα Αγαθά μέχρι να επιστραφούν ή να συλλεχθούν από εμάς.

15.16 Λεπτομέρειες σχετικά με το νόμιμο δικαίωμά σας να ακυρώσετε και μια εξήγηση για τον τρόπο άσκησής του παρέχονται στην Επιβεβαίωση Αποστολής.

16. Απορρήτου

16.1. Η χρήση της Ιστοσελίδας διέπεται επίσης από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων http://www.barista.gr/privacy-policy η οποία ενσωματώνεται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις από αυτή την αναφορά. Για να δείτε την Πολιτική απορρήτου, κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο.

16.2. Ο ιστότοπος τοποθετεί τα ακόλουθα cookie στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας. Αυτά τα μπισκότα χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς που περιγράφονται εδώ. Οι πλήρεις λεπτομέρειες των cookies που χρησιμοποιούνται από την Ιστοσελίδα και τα νόμιμα δικαιώματά σας σχετικά με αυτά περιλαμβάνονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων http://www.barista.gr/privacy-policy. Με την αποδοχή αυτών των όρων και προϋποθέσεων, δίνετε τη συγκατάθεσή σας στον "Βασίλειος Τάρταρης κ Σια ΕΕ" για την τοποθέτηση cookies στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας. Διαβάστε τις πληροφορίες που περιέχονται στην Πολιτική Απορρήτου πριν την αποδοχή.

16.3. Αν θέλετε να εξαιρεθείτε από τα cookies που τοποθετούμε στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας, προσαρμόστε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο για να περιορίσετε τα cookie όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο μενού βοήθειας του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο. Μπορεί επίσης να θέλετε να διαγράψετε τα cookies που έχουν ήδη τοποθετηθεί. Για οδηγίες σχετικά με το πώς να το κάνετε αυτό, συμβουλευτείτε το μενού βοήθειας του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο.

17. Αποποίηση ευθυνών

17.1. Η "Βασίλειος Τάρταρης κ Σια ΕΕ" δεν παρέχει καμία εγγύηση ή εκπροσώπηση ότι ο ιστότοπος θα πληροί τις απαιτήσεις σας, ότι θα έχει ικανοποιητική ποιότητα, ότι θα είναι κατάλληλη για συγκεκριμένο σκοπό, ότι δεν παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων, θα είναι συμβατό με όλα τα συστήματα, θα είναι ασφαλές και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται θα είναι ακριβείς. Δεν εγγυόμαστε συγκεκριμένα αποτελέσματα από τη χρήση των Υπηρεσιών μας.

17.2. Κανένα τμήμα αυτής της Ιστοσελίδας δεν προορίζεται να συνιστά συμβουλές και το Περιεχόμενο αυτού του Δικτυακού Τόπου δεν θα πρέπει να βασίζεται σε καμία απόφαση ή οποιαδήποτε ενέργεια οποιουδήποτε είδους.

17.3. Κανένα τμήμα αυτής της Ιστοσελίδας δεν προορίζεται να αποτελέσει συμβατική προσφορά ικανή αποδοχής.

17.4. Ενώ η Βασίλειος Τάρταρης και η ΣΙΑ Ε.Ε. καταβάλλουν εύλογες προσπάθειες για να διασφαλίσουν ότι ο ιστότοπος είναι ασφαλής και χωρίς λάθη, ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό, όλοι οι Χρήστες καλούνται να αναλάβουν την ευθύνη για την προσωπική τους ασφάλεια, τα προσωπικά τους στοιχεία και τους υπολογιστές τους.

18. Αλλαγές στην Υπηρεσία και τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις

Η Βασίλειος Τάρταρης & ΣΙΑ Ε.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την Ιστοσελίδα, το Περιεχόμενο ή τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή. Θα δεσμεύεστε από οποιεσδήποτε αλλαγές στους Όρους και τις Προϋποθέσεις από την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο μετά τις αλλαγές. Εάν η Βασίλειος Τάρταρης & Σία Ε.Ε. υποχρεούται να προβεί σε αλλαγές στους Όρους και Προϋποθέσεις σχετικά με την πώληση των Αγαθών από το νόμο, αυτές οι αλλαγές θα ισχύουν αυτόματα σε τυχόν εντολές που εκκρεμούν και επιπλέον τυχόν παραγγελίες που θα σας δώσουν στο μέλλον.

19. Διαθεσιμότητα του Δικτυακού Τόπου

19.1. Η Υπηρεσία παρέχεται "ως έχει" και σε βάση "ως διαθέσιμη". Δεν παρέχουμε καμία εγγύηση ότι η Υπηρεσία δεν θα έχει ελαττώματα ή / και ελαττώματα. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, δεν παρέχουμε εγγυήσεις (ρητές ή σιωπηρές) ικανότητας για συγκεκριμένο σκοπό, ακρίβεια πληροφοριών, συμβατότητα και ικανοποιητική ποιότητα.

19.2. Η Βασίλειος Τάρταρης & ΣΙΑ Ε.Ε. δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για τυχόν διακοπή ή μη διαθεσιμότητα του Δικτυακού Τόπου που οφείλεται σε εξωτερικές αιτίες που περιλαμβάνουν, ενδεικτικά, αποτυχία εξοπλισμού ISP, αποτυχία εξοπλισμού υποδοχής, αποτυχία δικτύου επικοινωνιών, διακοπή ρεύματος, φυσικά γεγονότα, ή νομικούς περιορισμούς και λογοκρισία.

20. Περιορισμός ευθύνης

20.1. Η Βασίλειος Τάρταρης κ Σια ΕΕ δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση απώλεια ή ζημιά, προβλεπόμενη ή μη, στο μέτρο που επιτρέπεται από το νόμο, συμπεριλαμβανομένων τυχόν έμμεσων, επακόλουθων, ειδικών ή παραδειγματικών ζημιών που προκύπτουν από τη χρήση του Δικτυακού Τόπου ή των πληροφοριών που περιέχονται εις τούτο. Οι χρήστες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι χρησιμοποιούν την Ιστοσελίδα και το περιεχόμενό της με δική τους ευθύνη.

20.2. Τίποτα στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις δεν αποκλείει ή περιορίζει την ευθύνη της Βασίλειος Τάρταρης κ Σια ΕΕ για θάνατο ή σωματική βλάβη που οφείλεται σε αμέλεια ή απάτη εκ μέρους της Βασίλειος Τάρταρης κ Σια ΕΕ.

20.3. Τίποτα στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις δεν αποκλείει ή περιορίζει την ευθύνη της Βασίλειος Τάρταρης κ Σια ΕΕ για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση απώλεια ή ζημία που προκύπτει από την εσφαλμένη παράδοση των Αγαθών ή από την εξάρτηση από εσφαλμένες πληροφορίες που περιλαμβάνονται στον Ιστότοπο.

20.4. Ο αγοραστής αποδέχεται ότι τα προϊόντα που έχουν προσαρμοστεί ή τροποποιηθεί από τον αγοραστή δεν θα είναι πλέον εγγυημένα από τον κατασκευαστή ούτε ο / η Βασίλειος Τάρταρης κ Σια ΕΕ θα είναι υπεύθυνος για τυχόν αποτυχίες ως αποτέλεσμα αυτής της τροποποίησης.

20.5. Σε περίπτωση που τα αγαθά που αγόρασε ο αγοραστής φέρονται ως ελαττωματικά, ο αγοραστής συμφωνεί να επιστρέψει τα εμπορεύματα αυτά στον πωλητή για έλεγχο χωρίς την αντικατάσταση των αγαθών μέχρις ότου ολοκληρωθεί η επιθεώρηση. Ο αγοραστής αποδέχεται επίσης ότι όταν τα εμπορεύματα έχουν παραδοθεί λανθασμένα ή φέρονται ότι είναι ελαττωματικά, ο πωλητής δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν επακόλουθες απώλειες.

20.6. Ενώ καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις τηρούν αυστηρά τις σχετικές διατάξεις του Νόμου περί Αθέμιτων Συμβάσεων του 1977, σε περίπτωση που κάποιος από αυτούς τους όρους θεωρηθεί παράνομος, άκυρος ή άλλως μη εφαρμόσιμος, ο όρος αυτός θεωρείται αποσπασμένη από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις και δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα των υπόλοιπων Όρων και Προϋποθέσεων. Ο όρος αυτός ισχύει μόνο εντός των δικαιοδοσιών όπου ένας συγκεκριμένος όρος είναι παράνομος.

21. Καμία παραίτηση

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε συμβαλλόμενος στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις αποτύχει να ασκήσει οποιοδήποτε δικαίωμα ή έννομη προστασία που περιέχεται στο παρόν, αυτό δεν θα ερμηνεύεται ως παραίτηση από αυτό το δικαίωμα ή αποκατάσταση.

22. Προηγούμενοι Όροι και Προϋποθέσεις

Σε περίπτωση οποιασδήποτε σύγκρουσης μεταξύ αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων και τυχόν προηγούμενων εκδόσεών τους, οι διατάξεις αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων υπερισχύουν, εκτός εάν ορίζεται ρητώς άλλως.

23. Δικαιώματα τρίτων

Τίποτα στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις δεν παρέχει δικαιώματα σε τρίτους. Η συμφωνία που δημιουργείται από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις είναι μεταξύ σας και της "Βασίλειος Τάρταρης & Σία Ε.Ε.".

24. Επικοινωνίες

24.1. Όλες οι ειδοποιήσεις / ανακοινώσεις μας δίδονται είτε ταχυδρομικώς στους χώρους μας (βλέπε διεύθυνση παραπάνω) είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση sales@barista.gr. Η ειδοποίηση αυτή θα θεωρείται ότι παραλαμβάνεται 3 μέρες μετά την απόσπαση εάν αποστέλλεται από την πρώτη θέση, την ημέρα αποστολής αν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραλαμβάνεται πλήρως την εργάσιμη ημέρα και την επόμενη εργάσιμη ημέρα εάν το email στέλνεται ένα Σαββατοκύριακο ή αργία.

24.2. Η Βασίλειος Τάρταρης & ΣΙΑ Ε.Ε. μπορεί από καιρό σε καιρό να σας στείλει πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λάβετε τέτοιες πληροφορίες, κάντε κλικ στον σύνδεσμο διαγραφής από οποιοδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς.

25. Νόμος και δικαιοδοσία

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις και η σχέση μεταξύ εσάς και της "Βασίλειος Τάρταρης & Σία Ε.Ε." διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τον Νόμο της Ελλάδας και συμφωνείτε να υποβάλετε την αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ελλάδας.

26. Επίλυση Διαφορών

Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε διαφορά από τη μεταξύ μας συναλλαγή για την επίλυση της οποίας, θα μας έχετε αποστείλει σχετικό έγγραφο αίτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά δεν καταφέρουμε να καταλήξουμε σε κοινή μεταξύ μας συμφωνία, έχετε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε στην πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (εφεξής ΗΕΔ) μέσω διαδικτύου, στη διεύθυνση https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show η οποία συνδέεται απευθείας με την αρμόδια ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή» (http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html). Στην πλατφόρμα αυτή μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα για την επίλυση της διαφοράς οπότε θα μπορεί να κληθεί ακολούθως η εταιρεία μας από την αρμόδια Αρχή.

Επίσης θέτουμε υπόψιν σας ότι η Εταιρεία μας αναγνωρίζει στα πλαίσια της καλής πίστης το συμβουλευτικό χαρακτήρα των αποφάσεων του Συνηγόρου του Καταναλωτή και κάθε άλλης Αρχής η παρέμβαση της οποίας αποσκοπεί σε συμβιβασμό καταναλωτικών διαφορών και δεν έχει δεσμευθεί για την εκτελεστότητα των αποφάσεων αυτών. Σε κάθε περίπτωση μη συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς μέσω της πλατφόρμας ΗΕΔ, αρμόδια είναι τα πολιτικά δικαστήρια.

Μπορείτε να διαβάσετε τον Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου όπως δημοσιεύτηκε στο σχετικό ΦΕΚ που θα βρείτε εδώ.

 

 

VIEW