CLOSE
Κωδ.: W23857

La Marzocco Linea Mini άσπρη

Εκδότης: La Marzocco
Κωδ.: W23857

La Marzocco Linea Mini άσπρη

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ανακαλύψτε την La Marzocco Linea Mini - μια μηχανή εσπρέσο για το σπίτι, που συνδυάζει την παρασκευή καφέ επαγγελματικού επιπέδου με ένα συμπαγές, κομψό σχέδιο. Ιδανική για λάτρεις του εσπρέσο που αναζητούν καφέ ποιότητας barista στο σπίτι.
Εξαντλημένο
4.891,80€ 3.945,00€ Χωρίς ΦΠΑ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

+30 2741 027 446

Δωρεάν Αποστολή

Με αγορές άνω των 100€

OVERVIEW

La Marzocco Linea Mini Μηχανή Καφέ

Η La Marzocco Linea Mini είναι μια μηχανή καφέ εσπρέσο για το σπίτι που φέρνει την παραγωγή καφέ επαγγελματικού επιπέδου στην κουζίνα σας. Εμπνευσμένη από τις κλασικές μηχανές La Marzocco που χρησιμοποιούνται σε καφετέριες σε όλο τον κόσμο, η Linea Mini προσφέρει ποιότητα barista σε ένα συμπαγές σχέδιο.

Ποιότητα Επαγγελματικού Επιπέδου για Οικιακή Χρήση

Η Linea Mini είναι εξοπλισμένη με διπλά boiler, επιτρέποντας την ταυτόχρονη παρασκευή καφέ και ατμού για το γάλα χωρίς απώλεια πίεσης ή θερμοκρασίας. Κάθε boiler είναι αφιερωμένο σε μία από αυτές τις λειτουργίες, εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση και ακρίβεια.

Ακριβής Έλεγχος Θερμοκρασίας

Διαθέτοντας έναν ρυθμιστή PID (Proportional, Integral, Derivative), η Linea Mini επιτρέπει ακριβείς ρυθμίσεις θερμοκρασίας. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι κρίσιμο για την παρασκευή του τέλειου shot εσπρέσο, καθώς οι μικρές διακυμάνσεις στη θερμοκρασία μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη γεύση και την ποιότητα του καφέ.

Κλασικός Σχεδιασμός με Σύγχρονη Τεχνολογία

Η Linea Mini αντανακλά το εμβληματικό σχέδιο των εμπορικών της αντίστοιχων, αλλά είναι εξοπλισμένη με σύγχρονη τεχνολογία. Περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν απομακρυσμένα τις λειτουργίες της μηχανής και να παρακολουθούν τη χρήση, προσθέτοντας ένα επίπεδο ευκολίας και προσαρμοστικότητας.

Τεχνολογία Saturated Κεφαλής Γκρουπ

Μια ενσωματωμένη κεφαλή γκρουπ εξασφαλίζει ότι η μηχανή έχει σταθερή θερμοκρασία, παρέχοντας μεγάλη σταθερότητα στην εκχύλιση εσπρέσο. Αυτός ο τύπος κεφαλής γκρουπ είναι ίδιος με την ανώτερη μηχανική των εμπορικών μοντέλων, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα εσπρέσο στο σπίτι.

Paddle για Χειροκίνητο Έλεγχο

Η μηχανή διαθέτει ένα χειροκίνητο σύστημα ελέγχου μοχλού, το οποίο χρησιμοποιείται για το προφίλ πίεσης κατά την εξαγωγή του καφέ.

Ευκολία Συντήρησης

Η συντήρηση της Linea Mini είναι απλή χάρη στην απλοποιημένη εσωτερική της δομή. Το τακτικό καθάρισμα και αποσκλήρυνση εξασφαλίζουν ότι η μηχανή συνεχίζει να λειτουργεί σε άριστη απόδοση για χρόνια.

Αξεσουάρ και Προσαρμογή

Η Linea Mini προσφέρεται με μια σειρά αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένου ενός επαγγελματικού portafilter, ενός καλαθιού υψηλής ακρίβειας και ενός ακροφύσιου ατμού που είναι ίδιο με τις επαγγελματικές μηχανές της La Marzocco. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν από μια ποικιλία χρωμάτων και φινιρισμάτων για να ταιριάζουν με την αισθητική του σπιτιού ή του γραφείου τους.

Τι συμπεριλαμβάνεται στο κουτί?

    Καλαθάκια Portafilter: 7 γρ, 14, γρ, 17 γρ, 21 γρ, τυφλό καλαθάκι καθαρισμού 
    Standard European La Marzocco Convex Tamper
    Εγχειρίδιο Εγκατάστασης / Εγχειρίδιο Χρήσης
    Portafilter με διπλό βρυσάκι
    Purocaf Σκόνη Καθαρισμού
    12 oz Γαλατιέρα

Αριθμός εκδότη προϊόντος: linea-mini-white
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες αγόρασαν επίσης
LELIT PL162T BIANCA COFFEE MACHINE
2.306,34€ 1.859,95€ χωρίς ΦΠΑ
Σχετικά προϊόντα
LA MARZOCCO LINEA MINI ESPRESSO CUP
12,35€ 9,96€ χωρίς ΦΠΑ
LA MARZOCCO LINEA MINI CAPPUCCINO CUP
15,00€ 12,10€ χωρίς ΦΠΑ
LA MARZOCCO GS3 ESPRESSO CUP
12,35€ 9,96€ χωρίς ΦΠΑ
LA MARZOCCO GS3 CAPPUCCINO CUP
15,00€ 12,10€ χωρίς ΦΠΑ
VIEW