CLOSE
Κωδ.: W26693

Flair 58 S (2023) Χειροκίνητη Μηχανή Espresso

Εκδότης: Flair
Κωδ.: W26693

Flair 58 S (2023) Χειροκίνητη Μηχανή Espresso

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Flair 58 Χειροκίνητη Μηχανή Espresso, η απόλυτη χειροκίνητη μηχανή espresso, μια lever μηχανή που στοχεύει στο να μεγιστοποιήσει την λειτουργικότητα και το αποτέλεσμα στο φλυτζάνι στα χειροποίητα espresso στο σπίτι. Με 58mm επαγγελματικό portafilter.
4 σε απόθεμα
638,60€ 515,00€ Χωρίς ΦΠΑ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

+30 2741 027 446

Δωρεάν Αποστολή

Με αγορές άνω των 100€

OVERVIEW

Flair 58 S (2023) Χειροκίνητη Μηχανή Espresso

Η Flair 58 S είναι μια πλήρως χειροκίνητη μηχανή espresso με λεβιέ, η ποιότητα είναι επαγγελματικού επιπέδου. Η Flair 58 S έχει σαν στόχο να μεγιστοποιήσει την απόδοση και την λειτουργικότητα για παρασκευή espresso στο σπίτι.
 
Αυτή η νεα καινοτόμα μηχανή espresso με το 58mm portafilter και την απόλυτα στιβαρή κατασκευή μπορεί να φτάσει σε μεγάλα επίπεδα πίεσης κατά την εκχύλιση. Η νέα Flair 58 συμπεριλαμβάνει συγκεκριμένες αναβαθμίσεις οι οποίες ήταν αίτημα απο τους ιδιοκτήτες Flair 58 ανά τον κόσμο, όπως σύστημα προθέρμανσης και πιό εύκολο σχεδιασμό και ακόμη καλύτερη εφαρμογή του εμβόλου όπως και σίτα διανομής του νερού.
 
Απλά ρυθμίστε το σύστημα προθέρμανσης εκεί που επιθυμείτε ώστε να διασφαλίσετε τις ιδανικές συνθήκες προθέρμανσης και την ιδανική θερμοκρασία για κάθε εκχύλιση. Προσθέστε το νερό για την δόση σας χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε το έμβολο.
 
Η Flair 58 έρχεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις μεταξύ των οποίων μπορούν οι πελάτες να επιλέξουν:
 
Το βασικό μοντέλο με το καλαθάκι αργής ροής και χωρητικότητας 18 γραμμαρίων και την έκδοση με το έξτρα καλαθάκι που συμπεριλαμβάνει ένα επιπλέον καλαθάκι με κάθετα τοιχώματα και 18 γραμμάρια χωρητικότητα.
 
Το στάνταρ καλαθάκι των 18 γραμμαρίων αργής ροής είναι ιδανικό για κάθε οικιακό barista στα πρώτα του βήματα, χωράει απο 16 εώς 22 γραμμάρια αλεσμένου καφέ. Το συγκεκριμένο καλαθάκι, όταν το συγκρίνεται με το καλαθάκι με τα κάθετα τοιχώματα, σας δίνει την δυνατότητα για πίο εύκολη προετοιμασία του puck καθώς μπορεί να δουλέψει τέλεια και με λίγο πιό χοντρές αλέσεις, επομένως αυξάνει την συμβατότητα με ακόμη περισσότερους μύλους άλεσης.
 
Το καλαθάκι με τα κάθετα τοιχώματα θα χρειαστεί μύλο άλεσης επαγγελματικού επιπέδου.

 

 

Μοντέλο 2023

 

 

Τον Μάιο του 2023, η οικογένεια των μοντέλων Flair 58, συμπεριλαμβανομένου της Flair 58x, θα περιλαμβάνει σημαντικές αναβαθμίσεις και σε αισθητικό και σε λειτουργικό επίπεδο.

 • Αποσπώμενο Καλώδιο Συστήματος Προθέρμανσης - Η Flair 58x θα είναι έτοιμη για να πάρει το συγκεκριμένο σύστημα όποτε θελήσετε - Το 2023, όλες οι Flair 58 θα έχουν το σύστημα που το καλώδιο της προθέρμανσης θα είναι πλήρως αποσπώμενο, κάτι που σημαίνει ότι ο χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιεί το σύστημα προθέρμανσης ή να το απομονώνει τελείως και να το βγάζει. Η Flair 58x, επομένως, θα έρχεται πλέον με την υποδοχή για το σύστημα προθέρμανσης, κάτι που σημαίνει ότι στο μέλλον αν ο χρήστης επιθυμήσει θα μπορεί να αγοράσει και να προσθέσει το σύστημα προθέρμανσης.
 • Ενσωματομένη Βάση για Καθρεπτάκι Μαγνητικό - Όλες οι Flair 58, το 2023, θα έχουν ενσωματομένο στον κορμό έναν ανοξείδωτο ατσάλινο δίσκο. Ο συγκεκριμένος δίσκος θα μπορεί να δεχθεί και να κρατήσει μαγνητικά το καθρεπτάκι της εκχύλισης. Το καθρεπτάκι προσκολλάται στην μηχανή με αρκετή δύναμη ώστε να διατηρηθεί απροβλημάτιστα στην θέση του, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ εύκολο να αφαιρεθεί σε περίπτωση που θέλετε να πακετάρετε την μηχανή.
 • Γωνιακή Σύνδεση Καλωδίου - Σαν μέρος της αναβάθμισης του κοννέκτορα της κεφαλής εκχύλισης, η Flair πρόσθεσε γωνιακό σύνδεσμο στο καλώδιο του συστήματος προθέρμανσης, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν πολύ εύκολα να βάλουν το καλώδιο έτσι όπως επιθυμούν ώστε να μην επηρρεάζεται η αισθητική της μηχανής. Επιπρόσθετα, το λογισμικό του συστήματος προθέρμανσης πλέον προειδοποιεί όταν το καλώδιο έχει πάθει ζημιά και υπάρχει διαρροή.
 • Ενισχυμένο Έμβολο με Μονή Υποδοχή - Όλες οι Flair 58, το 2023, έρχονται με στάνταρ ενισχυμένο έμβολο με μονή υποδοχή πλέον, σε αντίθεση με τις παλαιότερες εκδόσεις που είχαν διπλή υποδοχή. Τα πλεονεκτήματα αυτής της αναβάθμισης είναι η βελτιωμένη λειτουργία της βαλβίδας όταν γεμίζει με νερό η κεφαλή του γκρούπ και η μειωμένη πιθανότητα να βγεί το έμβολο αν σηκωθεί και γυρίσει προς την υποδοχή που έχει ο κύλινδρος.
 

Πριν ξεκινήσετε

 

 

Σας παρουσιάζουμε 100% Χειροποίητο Espresso!

 

 

Το να εκχυλίζεται espresso - με το χέρι - με μια Flair είναι ένα μείγμα επιστήμης και τέχνης. Η Flair είναι σαν ένα εργαλείο χειρός, θα ακολουθήσει πλήρως τις επιλογές σας και τις ενεργειές σας. Η γεύση και η κρέμα στον espresso σας εξαρτάται περισσότερο απ'ότιδήποτε άλλο απο την ποιότητα και την φρεσκάδα στους κόκκους καφέ που χρησιμοποιήτε και απο τον να έχετε την σωστή μεζούρα άλεσης.

Είναι Απαραίτητο να έχετε Φρεσκοψημένους Κόκκους Καφέ: Προαλεσμένος καφές για espresso είναι λάθος, ποτέ δεν θα έχετε σωστό αποτέλεσμα με προαλεσμένο καφέ. Προτείνουμε να χρησιμοποιήτε καφέ φρεσκοψημένο το πολύ μερικών εβδομάδων (2-3) και να τον αλέθετα αμέσως πριν την εκχύλιση.

Απαραίτητος ο Μύλος Άλεσης:

Για espresso, χρησιμοποιήστε μόνο καλής ποιότητας μύλο άλεσης που έχει ομοιομορφία στην αλεση και σας δίνει την δυνατότητα να έχετε πάντα τον σωστό βαθμό άλεσης για espresso. Όταν ξεκινάτε, αλέστε τον καφέ σας ελάχιστα πιο χοντρό απ'ότι θα αλέθατε συνήθως για espresso και σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με 20 γραμμάρια κόκκων σας δόση. Αν αλλάζετε ποικιλία καφέ υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να πρέπει να αλλάξετε τον βαθμό άλεσης.

 

Πως να έχετε Καλή Κρέμα?

Η κρέμα στον καφέ είναι η ένδειξη ότι όλη η συνταγή ήταν σωστή. Ξεκινήστε με θερμοκρασία από 90 εώς 96 βαθμούς κελσίου, να είσαστε σίγουροι ότι οι κόκκοι του καφέ που χρησιμοποιήτε είναι φρεσκοψημένοι και φρεσκοαλεσμένοι και να δοκιμάστε πολλές διαφορετικές συνταγές μέχρι να βρείτε την ιδανική για τον κάθε καφέ. Μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσετε αρκετές φορές μέχρι να το πετύχετε. Μην ξεχνάτε όμως, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

 

Εκχυλίζοντας με την FLAIR 58

#1 Προετοιμάστε την Flair
 
(a) Βάλτε το κυρίως σώμα στην βάση και το σχαράκι στην θέση του
(b) Βγάλτε την κεφαλή και αποσυναρμολογήστε την
(c) Βάλτε το έμβολο στην θέση του χρησιμοποιώντας το δοσομετρικό ποτηράκι. Το έμβολο θα είναι αντίθετα απο τα o-rings μέσα στον κύλινδρο αν έχει μπει σωστά.

#2 Προετοιμάστε τους κόκκους

(a) Πάντα να χρησιμοποιείτε έναν μύλο άλεσης ώστε να έχετε τουλάχιστον 16 γραμμάρια φρεσκοαλεσμένου καφέ.
(b) Βάλτε το χωνί επάνω απο το portafilter και γεμίστε το με αλεσμένο καφέ.
(c) Πατήστε ελαφριά με το καπάκι πατήματος.
(d) Αφαιρέστε το χωνί και βάλτε απο πάνω την ντουζιέρα
 
 
#3 Προετοιμάστε την κεφαλή εκχύλισης
 
(a) Βάλτε το προθερμανσμένο καπάκι στο κάτω μέρος (στην μεριά με τα o-ring) του κύλινδρου και γεμίστε με καυτό νερό. Αφήστε το για 30"
(b) Βγάλτε ζεστό νερό απο τον κύλινδρο, αφαιρέστε το καπάκι προθέρμανσης
(c) Βάλτε τον κύλινδρο επάνω απο το portafilter
 
#4 Βάλτε το νερό για την εκχύλιση
(a) Βάλτε το νερό για την εκχύλιση σε θερμοκρασία από 94 εώς 98 βαθμούς κελσίου απο το επάνω μέρος του κύλινδρου. Συμπληρώστε νερό μέχρι να ανέβει τόσο η στάθμη που να την βλέπετε στο επάνω μέρος. Μην βάζετε λιγότερο νερό απ'ότι πρέπει.
(b) Βιδώστε στην θέση του το εξάρτημα με το μανόμετρο.
(c) Περιστρέψτε το μανόμετρο σε τέτοια θέση που να το βλέπετε εύκολα κατά την εκχύλιση.
 
#5 Κάντε εκχύλιση με την Flair
 
Βάλτε την κεφαλή της εκχύλισης στην Flair και κατεβάστε τον λεβιέ για να ξεκινήσει η διαδικασία της εκχύλισης, αν θέλετε να κάνετε εκχύλιση με το βρυσάκι και όχι με bottomless τότε κουμπώστε το εξάρτημα με το βρυσάκι στο κάτω μέρος. Ο χρόνος εκχύλισης πρέπει να είναι απο 35-45" και η πίεση απο 6 εώς 9 bar. Αν η συνταγή σας αποκλίνει πολύ απο αυτά τα δεδομένα τότε ελέγξτε τα γραμμάρια του αλεσμένου καφέ που βάζετε καθώς και την μεζούρα της άλεσης.
 

Μετά την Εκχύλιση

 

Πως να καθαρίσετε την Flair σας

 

Ο καθαρισμός της Flair σας είναι πανεύκολος. Για να πετάξετε τον χρησιμοποιημένο καφέ απο την Flair σας μπορείτε να χτυπήσετε πάνω σε ένα knock box ή κάδο ή να τον βγάλετε με ένα κουταλάκι.

Μόλις οι κόκκοι βγουν, πλένεται όλα τα μέρη της εκχύλισης με κρύο νερό.

Ποτέ μην πλένεται την Flair σας σε πλυντήριο πιάτων.

Μπορεί να επηρρεάσει την γεύση σας.

Τι περιλαμβάνει το κουτί:

 • Flair 58 Βάση
 • Flair 58 Λεβιέ
 • Flair 58 Κεφαλή εκχύλισης με έμβολο
 • Σίτα διανομής νερού
 • Flair 58 Μανόμετρο με ανοξείδωτο σώμα
 • 58 mm Portafilter και 16-22 γρ καλαθάκι
 • Κοντρόλ Προθέρμανσης (PCB Πλακέτα, Κουτί ισχύος, Πρίζα)
 • 58 mm Tamper
 • Flair 58 Καπάκι προθέρμανσης
 • Flair 58 Δισκάκι υπολλειμάτων
 • Flair 58 Εγχειρίδιο

 

 

 

 

Αριθμός εκδότη προϊόντος: 5241254B
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες αγόρασαν επίσης
Flair 58 Portafilter Funnel
38,44€ 31,00€ χωρίς ΦΠΑ
O-ring Set for Flair 58 (6 O-rings)
18,60€ 15,00€ χωρίς ΦΠΑ
Flair Brew Scale
79,51€ 64,12€ χωρίς ΦΠΑ
Σχετικά προϊόντα
Flair 58 Portafilter Funnel
38,44€ 31,00€ χωρίς ΦΠΑ
Flair 58 Puck Screen
33,48€ 27,00€ χωρίς ΦΠΑ
O-ring Set for Flair 58 (6 O-rings)
18,60€ 15,00€ χωρίς ΦΠΑ
Flair Brew Scale
79,51€ 64,12€ χωρίς ΦΠΑ
Flair Manual Coffee Grinder
204,60€ 165,00€ χωρίς ΦΠΑ
Flair 58mm Portafilter & Low Flow Basket
93,00€ 75,00€ χωρίς ΦΠΑ
Flair 58 Carrying Case
121,52€ 98,00€ χωρίς ΦΠΑ
Magnetic Shot Mirror with Coin
34,72€ 28,00€ χωρίς ΦΠΑ
Flair WDT with Pedestal and Hanger
34,72€ 28,00€ χωρίς ΦΠΑ
Flair 58 High-Flow Basket (18 Grams)
34,72€ 28,00€ χωρίς ΦΠΑ
Flair 58 Pressure Gauge
43,40€ 35,00€ χωρίς ΦΠΑ
Flair 58 Stem and Pressure Gauge
79,36€ 64,00€ χωρίς ΦΠΑ
High Uniformity 58mm Portafilter Basket
69,44€ 56,00€ χωρίς ΦΠΑ
VIEW