Κεντρικά: 2741 - 027 446
Υποκατάστημα: 210 - 6981081
Λογαριασμός Χρήστη
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Felicita

Φίλτρα αναζήτησης
Felicita
Προϊόντα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση

Felicita Arc Ζυγαριά Ακριβείας

H Felicita Arc είναι η απόλυτη ζυγαρία espresso! Με ακρίβεια έως 0,1gr, συνολική χωρητικότητα 2000gr και ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη – μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο καφές σας θα είναι τέλειος κάθε φορά! Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της Arc είναι ότι είναι αρκετά μεγάλη για ένα κλείστρο καφέ και αρκετά μικρή για να ταιριάζει στην σχάρα της μηχαής του espresso. Η Felicita Arc μπορεί να συνδεθεί με smart phone ή το Ipad μέσω Bluetooth. H Felicita Arc έχει διάφορες επιλογές – το auto tare, το auto start και το stop timer, ενώ άλλα προγράμματα είναι εύκολο να εγκατασταθούν με την οθόνη αφής. Η Arc διαθέτει στην συσκευασία και καλώδιο USB και ένα ανθεκτικό βαρίδιο 100gr για τη βαθμονόμηση της κλίμακας.
158,72€ 128,00€ Χωρίς ΦΠΑ

Felicita Incline Ζυγαριά Ακριβείας

Felicita Incline Ζυγαριά Ακριβείας Χάρη στην ανθεκτικότητα,τη ποιότητα και την αυτόματη λειτουργικότητα της Felicita Incline μπορείτε να παρακολουθείτε το βάρος και το χρόνο και να εξασφαλίζετε τη τέλεια παρασκευή καφέ κάθε φορά Ευαίσθητη,γρήγορη με υψηλή και σταθερή ακρίβεια.Είναι συμβατή με την εφαρμογή Iphone και Android Felicita. Η Incline σας προσφέρει την εξαιρετική δυνατότητα να εξερευνήσετε το καλύτερο καφέ.
113,83€ 91,80€ Χωρίς ΦΠΑ

Felicita Βραστήρας Square 600ml

Felicita Βραστήρας Square 600ml, με μεγάλη ακρίβεια στην ρύθμιση της θερμοκρασίας του νερού και στόμιο με λεπτομέρεια στο στόμιο για πολύ μεγάλο έλεγχο της ροής
131,44€ 106,00€ Χωρίς ΦΠΑ