Κεντρικά: 2741 - 027 446
Υποκατάστημα: 210 - 6981081
Λογαριασμός Χρήστη
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κωδ. Vibiemme Domobar Super Double boiler Pid
Domobar Super 2011 Double Boiler Mηχανή Εσπρέσσο
Vibiemme Domobar Super 2011 Double Boiler Pid. Μηχανή καφέ με Ε61 κεφαλή group και ηλεκτρονική ρύθμιση θερμοκρασίας.

2.207,20€ 1.780,00€ Χωρίς ΦΠΑ
Ποσότητα
Κατοπιν παραγγελιας
Τηλεφωνικές Παραγγελίες +30 2741 027 446
Δωρεάν Αποστολή Με αγορές άνω των 100€
Τηλεφωνικές Παραγγελίες +30 2741 027 446
Δωρεάν Αποστολή Με αγορές άνω των 100€

Από τον Οκτώβριο του 2009 εώς τον Μάρτιο του 2011, η Vibiemme δούλεψε σε στενή συνεργασία με τους απανταχού αντιπρόσωπους της για να αναβαθμίσουν την Domobar Super Double Boiler. Μία από τις βασικές απαιτήσεις ήταν η σταθερότητα της θερμοκρασίας. Είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το καινούργιο μοντέλο της Vibiemme Domobar Super Double Boiler PID.

Στον κόσμο των μηχανών καφέ λίγες είναι οι λειτουργίες που πραγματικά σου μένουν στο μυαλό με την πρώτη ματιά. Μία απο αυτές είναι η πασίγνωστη φιγούρα του E61 grouphead. Η επιβλητική του χρωμιωμένη εμφάνιση σίγουρα τραβάει το βλέμα.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό το πλεονέκτημα στο να έχει η μηχανή μας ένα E61 grouphead, η διαφορά είναι στην θερμοκρασιακή σταθερότητα είναι πολύ μεγάλη μιάς και μιλάμε για 5.5 κιλά ορειχάλκινο σώμα το οποίο έχει πολύ μεγάλη θερμοχωρητικότητα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ενώ θέλει περίπου 30 λεπτά για να ζεσταθεί πλήρως, παίρνει μέχρι και 4 ώρες από την ώρα που σβήνουμε την μηχανή για να κρυώσει.

H μηχανή είναι η έκδοση με δύο boiler της Domobar Super σειράς. Έρχεται εξοπλισμένη με μία άκρως αθόρυβη περιστροφική αντλία και μπορεί να λειτουργήσει κ με δοχείο νερού αλλά και με σύνδεση στο δίκτυο.

Ένα νέο θερμαντικό στοιχείο δύο δρόμων στο coffee boiler επιτρέπει στην μηχανή να λειτουργεί με οικονομία ρεύματος. Όλη αυτή η τεχνολογία ελέγχεται από ένα PID το οποίο κράτάει την θερμοκρασία σταθερότατη. Το PID είναι τοποθετημένο έτσι ώστε να είναι πολύ εύκολη η πρόσβαση σε αυτό αλλά και η ρύθμιση του.

Κάποια χαρακτηριστικά που πρέπει να έχετε στα υπόψιν σας:

Η μηχανή έχει σχετικά μεγάλες διαστάσεις, το σασί της είναι από ανοξείδωτο περίβλημα το οποίο έχει κοπεί με laser και καλό θα ήταν να προσέχουμε στις άκρες

Μεγάλο επαγγελματικό ακροφύσιο με αρκετά μεγάλη δύναμη στον ατμό.

PID ελεγκτής θερμοκρασίας για το boiler του καφέ, η θερμοκρασία στο boiler του καφέ ελέγχεται μέσα από πρεσσοστάτη.

Η μηχανή μπορεί να λειτουργεί μόνο με το boiler του καφέ ή και με τα δύο boiler αναμμένα. Ο τρόπος που το επιλέγουμε είναι με τον κεντρικό διακόπτη της μηχανής, όταν τον γυρνάμε στην πρώτη θέση ανάβει το boiler του καφέ, όταν το γυρίσουμε στην δεύτερη θέση ανάβουν και τα δύο boiler

 

 

 

Προδιαγραφές προϊόντων
Χαρακτηριστικα E61
Χαρακτηριστικα 58mm Portafilter
Ισχυς Boiler Καφέ 900w
Ισχύς Boiler Ατμού 1200w
Χωρητικότητα Boiler Καφέ 500ml
Χωρητικότητα Boiler Ατμού 1.9 λίτρα
Χαρακτηριστικα PID
Τύπος Αντλίας Περιστροφική
Νέο σχόλιο
Προδιαγραφές προϊόντων
Χαρακτηριστικα E61
Χαρακτηριστικα 58mm Portafilter
Ισχυς Boiler Καφέ 900w
Ισχύς Boiler Ατμού 1200w
Χωρητικότητα Boiler Καφέ 500ml
Χωρητικότητα Boiler Ατμού 1.9 λίτρα
Χαρακτηριστικα PID
Τύπος Αντλίας Περιστροφική