Κεντρικά: 2741 - 027 446
Υποκατάστημα: 210 - 6981081
Λογαριασμός Χρήστη
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Blog

4 από τα καλύτερα καφέ της Ευρώπης!
Ο καφές είναι μια απόλαυση που δεν γνωρίζει σύνορα...
Ταξίδι στις χώρες του καφέ: Κένυα!
Το τροπικό κλίμα, οι καλλιέργειες σε μεγάλο υψόμετρο στους πρόποδες του όρους Κένυα και το ηφαιστειογενές έδαφος των φυτειών είναι οι τρεις βασικοί λόγοι που κάνουν τον καφέ της Κένυας να ξεχωρίζει για το έντονο άρωμά του και το πλούσιο σώμα του.
Γιατί να επιλέξεις τα σεμινάρια barista του SCAE;
Τα σεμινάρια που αναγνωρίζονται και πιστοποιούνται από τον Speciality Coffee Association of Europe (SCAE) είναι η εγγυημένη και ολοκληρωμένη οδός για να γίνεις... coffee expert!
Ανακάλυψε τους παράγοντες που επηρεάζουν τη γεύση του καφέ
Από το καφεόδεντρο στο φλυτζάνι μας, ο καφές περνάει πολλά στάδια που επηρεάζουν την ποιότητά του.
Σεμινάρια SCAE Barista Intermediate: εφόδιο για ακόμα καλύτερο καφέ!

Όποιος δραστηριοποιείται στο χώρο και αγαπά τον καφέ το ξέρει ήδη καλά: ο ποιοτικός καφές είναι επιστήμη! Και τα σεμινάρια SCAE Barista Intermediate είναι ένα απαραίτητο βήμα στην πορεία ενός barista, ο οποίος θέλει να γίνει ένας πραγματικός επιστήμονας του καφέ.

Infographic: Φτιάξτε cold brew με το Yama Tower!

Ένας εικονογραφημένος, step by step οδηγός για να ετοιμάσετε υπέροχο, αρωματικό cold brew χρησιμοποιώντας τους εντυπωσιακούς πύργους της Yama Glass!

Πώς θα φτιάξετε υπέροχο καφέ με την καφετιέρα Chemex!

Η εκχύλιση καφέ φίλτρου με τη γυάλινη καφετιέρα Chemex είναι μια απλή διαδικασία, που καθένας μας μπορεί να ακολουθήσει στο σπίτι του, αλλά το τελικό αποτέλεσμα μόνο απλό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί!

8 ξεχωριστές latte art δημιουργίες!

Εν αναμονή του σεμιναρίου Latte Art Basic που διοργανώνει το barista.gr, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στην Αθήνα, με εισηγητή τον Μιχάλη Καραγιάννη, Πανελλήνιο πρωταθλητή Latte Art στο φετινό πρωτάθλημα του SCAE, συγκεντρώσαμε οπτικό υλικό από latte art δημιουργίες που θα σου δώσουν έμπνευση!