Κεντρικά: 2741 - 027 446
Υποκατάστημα: 210 - 6981081
Λογαριασμός Χρήστη
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κωδ. W16407
Baratza Sette 270Wi Μύλος Άλεσης
Ο Sette 270Wi είναι ο νέος μύλος της Baratza με την νέα μέθοδο κάθετης άλεσης με μηδενικό clumping και χωρίς σχεδόν καθόλου κατακράτηση. Με ενσωματομένη ζυγαριά Acaia ο Sette αλέθει με γνώμονα τα επιθυμητά γραμμάρια και όχι με δευτερόλεπτα. Ένας ξεχωριστός μηχανισμός επιτρέπει είτε να κρεμάσετε το portafilter είτε οποιαδήποτε συσκευή εκχύλισης καφέ φίλτρου (Hario, Clever, Able Kone, Aeropress)

597,43€ 481,80€ Χωρίς ΦΠΑ
Ποσότητα
40 σε απόθεμα
Τηλεφωνικές Παραγγελίες +30 2741 027 446
Δωρεάν Αποστολή Με αγορές άνω των 100€
Τηλεφωνικές Παραγγελίες +30 2741 027 446
Δωρεάν Αποστολή Με αγορές άνω των 100€

Baratza Sette 270Wi Μύλος Άλεσης

Με μεγάλο ενθουσιασμό παρουσιάζουμε τον καινούργιο κωνικό μύλο της Baratza ο οποίος έχει μία επαναστατική νέα τεχνολογία άλεσης. Σχεδιασμένος και τελειοποιημένος στο Λιχτενστάιν σε μια περίοδο που διάρκεσε πάνω απο 8 χρόνια η συγκεκριμένη τεχνολογία βάζει νεα στάνταρ στην ευκολία, στην λειτουργικότητα, στην απόδοση και στην ανθεκτικότητα.

Baratza Sette 270wi Video ΠαρουσίασηΟ συγκεκριμένος νέος μηχανισμός περιστρέφει το εξωτερικό κωνικό μαχαίρι και κρατάει σταθερό το εσωτερικό μαχαίρι, ένας πραγματικά πρωτοπόρος μηχανισμός άλεσης. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός του μηχανισμού διπλασιάζει την απόδοση σε σχέση με άλλους μύλους παρόμοιου μεγέθους.Ο καφές περνάει κατευθείαν κάθετα στα μαχαίρια και πέφτει αμέσως μέσα στο portafilter μιας και δεν υπάρχει τούνελ όπως στους άλλους μύλους του εμπορίου.

Η κατακράτηση στον μύλο είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, υπολογίζετε σε λιγότερο του γραμμαρίου.

Ο μύλος σχεδιάστηκε έχοντας συμπεριλάβει την τεχνολογία της acaia, η Acaia είναι η πρωτοπόρος εταιρεία κατασκευής ζυγαριών υψηλής απόδοσης, ανθεκτικότητας και ακρίβειας.

Στο σημείο που κουμπώνει το portafilter υπάρχει ενσωματομένη ζυγαριά acaia με αποτέλεσμα να δίνει αποτέλεσμα με μεγάλη ακρίβεια όταν επιλέξετε τα γραμμάρια του καφέ που επιθυμείτε.


Μία πρωτοποριακή τεχνολογία που πρώτη φορά υιοθετείτε σε μύλο άλεσης. Επιπρόσθετα ο Sette 270W έχει λειτουργία σύνδεσης με bluetooth ώστε να βλέπετε στατιστικά, βάρος αλεσμένου καφέ και όλες τις ρυθμίσεις του μύλου.
 
Ο Sette έχει macro και micro ρύθμιση της άλεσης όπως επίσης και 3 προγραμματιζόμενες δόσεις με τα γραμμάρια που επιθυμείτε. Αυτές οι λειτουργίες δίνουν την δυνατότητα στον χρήστη να έχει πολύ μεγάλη επαναληψιμότητα.

Ένας ενσωματομένος μηχανισμός σας επιτρέπει να αλέσετε κατευθείαν είτε μέσα στο portafilter, είτε μέσα στο δοχείο που έρχεται μαζί με τον μύλο, είτε μέσα σε οποιαδήποτε συσκεύη εκχύλισης καφέ φίλτρου (Hario, Clever, Able Kone, Aeropress), μία ξεχωριστή λειτουργία η οποία κάνει πολύ πιο εύκολη την ζωή του barista.

 

 

Προδιαγραφές προϊόντων
Τύπος Μαχαιριών Κωνικά
Διάμετρος Μαχαιριών 40mm
On Demand / Dispenser On Demand
Νέο σχόλιο
Προδιαγραφές προϊόντων
Τύπος Μαχαιριών Κωνικά
Διάμετρος Μαχαιριών 40mm
On Demand / Dispenser On Demand

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Βίδα με επίπεδο κεφάλι για Ντουζιέρα (Μ6x16)

Βίδα με επίπεδο κεφάλι για Ντουζιέρα (Μ6x16)
0,66€ 0,53€ Χωρίς ΦΠΑ

Ντουζιέρα Ims Competition E61 200NT Quartz Coating

Ντουζιέρα Ims Competition E61 200NT Quartz Coating
31,04€ 25,03€ Χωρίς ΦΠΑ

Cafelat Φλάντζα σιλικόνης 8.3mm NS

Η φλάντζα σιλικόνης 8.3mm NS της Cafelat ταιριάζει σε όλα τα παλιά μοντέλα της Simonelli, όπως η Program, Optima, Personal, Program VIP, Premier, Premier Maxi, Mac Digit, Mac Cup, Mac 2000, Oscar, Oscar II, Musica, Appia and Appia I. Οι διαστάσεις της φλάντζας είναι 71 mm x 56.5 mm x 8.3 mm (Κόκκινο χρώμα) κωνικό σχήμα.
5,53€ 4,46€ Χωρίς ΦΠΑ