Κεντρικά: 2741 - 027 446
Υποκατάστημα: 210 - 6981081
Λογαριασμός Χρήστη
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κωδ. W16407
Sette 270Wi Coffee Grinder
Ο Sette 270Wi είναι ο νέος μύλος της Baratza με την νέα μέθοδο κάθετης άλεσης με μηδενικό clumping και χωρίς σχεδόν καθόλου κατακράτηση. Με ενσωματομένη ζυγαριά Acaia ο Sette αλέθει με γνώμονα τα επιθυμητά γραμμάρια και όχι με δευτερόλεπτα. Ένας ξεχωριστός μηχανισμός επιτρέπει είτε να κρεμάσετε το portafilter είτε οποιαδήποτε συσκευή εκχύλισης καφέ φίλτρου (Hario, Clever, Able Kone, Aeropress)

598,92€ 483,00€ Χωρίς ΦΠΑ
Ποσότητα
3 σε απόθεμα
Τηλεφωνικές Παραγγελίες +30 2741 027 446
Δωρεάν Αποστολή Με αγορές άνω των 100€
Τηλεφωνικές Παραγγελίες +30 2741 027 446
Δωρεάν Αποστολή Με αγορές άνω των 100€

Baratza Sette 270Wi Μύλος Άλεσης

Με μεγάλο ενθουσιασμό παρουσιάζουμε τον καινούργιο κωνικό μύλο της Baratza ο οποίος έχει μία επαναστατική νέα τεχνολογία άλεσης. Σχεδιασμένος και τελειοποιημένος στο Λιχτενστάιν σε μια περίοδο που διάρκεσε πάνω απο 8 χρόνια η συγκεκριμένη τεχνολογία βάζει νεα στάνταρ στην ευκολία, στην λειτουργικότητα, στην απόδοση και στην ανθεκτικότητα.

Baratza Sette 270wi Video ΠαρουσίασηΟ συγκεκριμένος νέος μηχανισμός περιστρέφει το εξωτερικό κωνικό μαχαίρι και κρατάει σταθερό το εσωτερικό μαχαίρι, ένας πραγματικά πρωτοπόρος μηχανισμός άλεσης. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός του μηχανισμού διπλασιάζει την απόδοση σε σχέση με άλλους μύλους παρόμοιου μεγέθους.Ο καφές περνάει κατευθείαν κάθετα στα μαχαίρια και πέφτει αμέσως μέσα στο portafilter μιας και δεν υπάρχει τούνελ όπως στους άλλους μύλους του εμπορίου.

Η κατακράτηση στον μύλο είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, υπολογίζετε σε λιγότερο του γραμμαρίου.

Ο μύλος σχεδιάστηκε έχοντας συμπεριλάβει την τεχνολογία της acaia, η Acaia είναι η πρωτοπόρος εταιρεία κατασκευής ζυγαριών υψηλής απόδοσης, ανθεκτικότητας και ακρίβειας.

Στο σημείο που κουμπώνει το portafilter υπάρχει ενσωματομένη ζυγαριά acaia με αποτέλεσμα να δίνει αποτέλεσμα με μεγάλη ακρίβεια όταν επιλέξετε τα γραμμάρια του καφέ που επιθυμείτε.


Μία πρωτοποριακή τεχνολογία που πρώτη φορά υιοθετείτε σε μύλο άλεσης. Επιπρόσθετα ο Sette 270W έχει λειτουργία σύνδεσης με bluetooth ώστε να βλέπετε στατιστικά, βάρος αλεσμένου καφέ και όλες τις ρυθμίσεις του μύλου.
 
Ο Sette έχει macro και micro ρύθμιση της άλεσης όπως επίσης και 3 προγραμματιζόμενες δόσεις με τα γραμμάρια που επιθυμείτε. Αυτές οι λειτουργίες δίνουν την δυνατότητα στον χρήστη να έχει πολύ μεγάλη επαναληψιμότητα.

Ένας ενσωματομένος μηχανισμός σας επιτρέπει να αλέσετε κατευθείαν είτε μέσα στο portafilter, είτε μέσα στο δοχείο που έρχεται μαζί με τον μύλο, είτε μέσα σε οποιαδήποτε συσκεύη εκχύλισης καφέ φίλτρου (Hario, Clever, Able Kone, Aeropress), μία ξεχωριστή λειτουργία η οποία κάνει πολύ πιο εύκολη την ζωή του barista.

 

 

Νέο σχόλιο

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Cafelat Silicone gasket 8mm

Cafelat φλάντζα γκρουπ από σιλικόνη 8mm, με διάσταση 73x57x8mm, το συγκεκριμένο λάστιχο είναι απο σιλικόνη εγκεκριμένη για τρόφιμα. Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες φλάντζες για γκρουπ που είναι κατασκευασμένες από λάστιχο οι συγκεκριμένες φλάντζες δεν έχουν καμία μυρωδιά ή γεύση.
4,96€ 4,00€ Χωρίς ΦΠΑ

Urnex Cafiza Cleaning Powder 900g

Urnex Cafiza Σκόνη Καθαρισμού Υπολειμμάτων Καφέ. Συμπυκνωμένη φόρμουλα που εξαλείφει τα υπολείμματα καφέ από τα γκρουπ, τις βαλβίδες και τις σωληνώσεις τους. (backflushing)
8,56€ 6,90€ Χωρίς ΦΠΑ