CLOSE
Κωδ.: W27037

Σετ τσαγιού "Beppo"

Εκδότης: Barista Selections
Κωδ.: W27037

Σετ τσαγιού "Beppo"

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυτό το σετ τσαγιού σε γαλάζιο λάμπει με την κομψότητα και τον διαχρονικό σχεδιασμό του προϊόντος. Περιλαμβάνει μια όμορφη πορσελάνινη τσαγιέρα με λαβή από μπαμπού, ένα σουρωτήρι υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο ατσάλι με λεπτή διάτρηση με λέιζερ, τέσσερα φλιτζάνια και έναν ελκυστικό δίσκο μπαμπού. Το σετ τσαγιού περιέχει όλα τα σημαντικά σκεύη για να απολαύσετε το τσάι μαζί με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Στον σχεδιασμό του προϊόντος, η ασιατική παράδοση συνδυάζεται με τη σκανδιναβική ελαφρότητα. Μια απόλαυση για κάθε πάρτι τσαγιού! Είναι καλό να γνωρίζετε: Ο δίσκος, η λαβή του τσαγιερού και το πόμολο είναι κατασκευασμένα από μπαμπού, μια φυσική και ταχέως ανανεώσιμη πρώτη ύλη.
1 σε απόθεμα
139,38€ 112,40€ Χωρίς ΦΠΑ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

+30 2741 027 446

Δωρεάν Αποστολή

Με αγορές άνω των 100€

OVERVIEW

Σετ τσαγιού "Beppo"


Αυτό το σετ τσαγιού σε γαλάζιο λάμπει με την κομψότητα και τον διαχρονικό σχεδιασμό του προϊόντος. Περιλαμβάνει μια όμορφη πορσελάνινη τσαγιέρα με λαβή από μπαμπού, ένα σουρωτήρι υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο ατσάλι με λεπτή διάτρηση με λέιζερ, τέσσερα φλιτζάνια και έναν ελκυστικό δίσκο μπαμπού. Το σετ τσαγιού περιέχει όλα τα σημαντικά σκεύη για να απολαύσετε το τσάι μαζί με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Στον σχεδιασμό του προϊόντος, η ασιατική παράδοση συνδυάζεται με τη σκανδιναβική ελαφρότητα. Μια απόλαυση για κάθε πάρτι τσαγιού!

Είναι καλό να γνωρίζετε: Ο δίσκος, η λαβή του τσαγιερού και το πόμολο είναι κατασκευασμένα από μπαμπού, μια φυσική και ταχέως ανανεώσιμη πρώτη ύλη.
Αριθμός εκδότη προϊόντος: 31208
Ετικέτες προϊόντος
VIEW