CLOSE
Κωδ.: W23881

Loveramics Brewers - Κούπα 150ml Sweet Tasting - Carrara

Εκδότης: Loveramics
Κωδ.: W23881

Loveramics Brewers - Κούπα 150ml Sweet Tasting - Carrara

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

H Sweet είναι μια κούπα των 150 ml φτιαγμένη στο χέρι από πορσελάνη. Το σχήμα της δίνει μία πολύ ευχάριστη αίσθηση στο στόμα ώστε να πηγαίνει η γουλιά του καφέ στο ιδανικό σημείο στην γλώσσα. Ιδανική για να σερβίρετε ισσοροπημένα φλυτζάνια κάφέ. Τα τοιχώματα της κούπας είναι διακοσμημένα με ακανόνιστα σχέδια. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας, ανθεκτική πορσελάνη, κάτι που η Loveramics μας έχει συνηθίσει. Ανθεκτική στο πλυντήριο πιάτων και στον φούρνο μικροκυμάτων. Η κούπα συμπληρώνει ιδανικά την υπόλοιπη σειρά Brewers της Loveramics.
5 σε απόθεμα
13,94€ 11,24€ Χωρίς ΦΠΑ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

+30 2741 027 446

Δωρεάν Αποστολή

Με αγορές άνω των 100€

OVERVIEW

Loveramics Brewers - 150ml Sweet Tasting Cup - Carrara

H Sweet είναι μια κούπα των 150 ml φτιαγμένη στο χέρι από πορσελάνη. Το σχήμα της δίνει μία πολύ ευχάριστη αίσθηση στο στόμα ώστε να πηγαίνει η γουλιά του καφέ στο ιδανικό σημείο στην γλώσσα. Ιδανική για να σερβίρετε ισσοροπημένα φλυτζάνια κάφέ, κατά προτίμηση απο την κεντρική Αμερική.

Τα τοιχώματα της κούπας είναι διακοσμημένα με ακανόνιστα σχέδια. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας, ανθεκτική πορσελάνη, κάτι που η Loveramics μας έχει συνηθίσει. Ανθεκτική στο πλυντήριο πιάτων και στον φούρνο μικροκυμάτων.

Η κούπα συμπληρώνει ιδανικά την υπόλοιπη σειρά Brewers της Loveramics.

Οι κούπες Loveramics είναι απο πορσελάνη κατασκευασμένες με μεράκι και αγάπη. Ο συνδυασμός αυτών των δύο μαζί με την σκληρή δουλειά έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν υψηλή ποιότητα κατασκευής και σχεδιασμού. Αυτό είναι που κατάφερε η εταιρεία απο το Hong Kong.

Τα σκεύη είναι διαθέσιμα σε πάρα πολλά χρώματα, μαγνητίζουν το βλέμμα και έχουν πολύ υψηλά στάνταρ ποιότητας. Η Loveramics είναι ο επίσημος χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Latte Art 2015.Το πιατάκι είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα του SCA.

Το χοντρό τοίχωμα διατηρεί την ιδανική θερμοκρασία για τον καφέ σας για μεγάλη διάρκεια χρόνου, και το στρογγυλεμένο σχήμα στον πάτο δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να αναδεικνύονται τα αρώματα και η κρέμα του καφέ. Τα σκεύη της Loveramics είναι κατασκευασμένα απο υψηλή ποιότητα πορσελάνης ψημένη στους 1300 βαθμούς κελσίου.


Χαρακτηριστικά προιόντος
Κατασκευαστής:  Loveramics
Χρώμα:  άσπρο
Υλικό:  κεραμική
Χωρητικότητα:  150 ml  
Ύψος:  6,3 cm

SPECIFICATIONS
Attribute name Attribute value
Χωρητικότητα 150ml
Αριθμός εκδότη προϊόντος: brewers-150-carrara
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες αγόρασαν επίσης
Cafelat Silicone gasket 8mm
4,96€ 4,00€ χωρίς ΦΠΑ
Cafelat Silicone gasket 8.3mm NS
5,53€ 4,46€ χωρίς ΦΠΑ
VIEW