CLOSE
Κωδ.: W24007

Eureka Mignon Specialita 16CR Λευκό

Εκδότης: Eureka Grinders
Κωδ.: W24007

Eureka Mignon Specialita 16CR Λευκό

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Mύλος άλεσης με 55mm επίπεδα μαχαίρια, δυνατότητα άλεσης και για espresso και για φίλτρου, με μικρομετρική ρύθμιση άλεσης και τεχνολογία silent για αθόρυβη άλεση. Με άγκιστρο πολλαπλών χρήσεων και οθόνη με δυνατότητα προγραμματισμού δύο δόσεων και συνεχούς λειτουργίας.
2 σε απόθεμα
471,20€ 380,00€ Χωρίς ΦΠΑ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

+30 2741 027 446

Δωρεάν Αποστολή

Με αγορές άνω των 100€

OVERVIEW

Eureka Mignon Specialita 16CR Λευκό

Ήσυχος, φιλικός προς τον χρήστη και...Perfetto!  Πέρα από οποιοδήποτε καινοτόμο σχεδιασμό, η νέα σειρά έχει δύο σημαντικές ιδιαιτερότητες: Την τεχνολογία "Silent" για μειωμένο θόρυβο και την τεχνολογία για τον ηλεκτροστατικό ηλεκτρισμό και την αφράτη άλεση με μεγάλη σταθερότητα στην δοσολογία. Πλέον, ο νέος Mignon Silent είναι μια ολοκληρωμένη γκάμα προιόντων με τρείς διαφορετικές εκδόσεις. O Specialita είναι η έκδοση για τους Barista. με 55mm μαχαίρια για υψηλότερη ταχύτητα άλεσης, με άγκιστρο πολλαπλών χρήσεων και οθόνη με δυνατότητα προγραμματισμού δύο δόσεων και συνεχούς λειτουργίας.

55mm Επίπεδα Μαχαίρια

Ο Specialita είναι ένας μύλος για όλες τις περιστάσεις, με 55mm επίπεδα μαχαίρια από επισκληρυνμένο ανοξείδωτο ατσάλι ο Specialita έχει μια απόδοση από 1,4γρ εώς 1,8γρ καφέ ανα δευτερόλεπτο σε άλεση espresso και 1,9γρ εώς 2,5γρ ανα δευτερόλεπτο σε άλεση φίλτρου.

Αυτή η αύξηση στο μέγεθος των μαχαιριών μεταφράζεται σε βελτιωμένη ομοιομορφία άλεσης και σε υψηλής ποιότητας φλυτζάνια καφέ.

Φωτιζόμενη οθόνη ρύθμισης δόσεων

Ρυθμίστε τον χρόνο για την μονή ή την διπλή σας δόση ή απλά συνεχόμενα για όση ποσότητα θέλετε, η οθόνη αφής έχει πολύ υψηλή ευκρίνεια λόγω και του οπίσθιου φωτισμού. Με μια πανέμορφη αντίθεση μαύρου φόντου και λευκά γράμματα και την δυνατότητα ρύθμισης για μονή και διπλή δόση με μικρορυθμίσεις.

Λειτουργίες φιλικές προς τον χρήστη

Ο μύλος έρχεται με ένα άγκιστρο για το portafilter που είναι ρυθμιζόμενο έτσι ώστε να μπορεί να δουλέψει με οποιοδήποτε portafilter

Μικρομετρική Ρύθμιση άλεσης

Ο Specialita έχει το πατενταρισμένο σύστημα της Eureka για μικρομετρική ρύθμιση,  το να αλλάζετε την άλεση δεν ήταν ποτέ πιό εύκολο, απο τον Specialita δικαιολογημένα μπορείτε να περιμένετε έυκολη και μικρομετρική ρύθμιση της άλεσης λόγω του συγκεκριμένου συστήματος.

Αθόρυβη Τεχνολογία

Τα επίπεδα θορύβου είναι στα 73dBA, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να ξυπνήσετε κανέναν όταν θα κάνετε τον πρωινό σας καφέ.


SPECIFICATIONS
Attribute name Attribute value
Διάμετρος Μαχαιριών 55mm
Τύπος Μαχαιριών Επίπεδα
Αριθμός εκδότη προϊόντος: EME55B23M20T00000101
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες αγόρασαν επίσης
Cafelat Silicone gasket 8mm
4,96€ 4,00€ χωρίς ΦΠΑ
Locking Spring Portafilter
0,99€ 0,80€ χωρίς ΦΠΑ
LELIT PL162T BIANCA COFFEE MACHINE
2.306,33€ 1.859,94€ χωρίς ΦΠΑ
VIEW