CLOSE
Κωδ.: w24572

Clutch N Go Μαύρο

Εκδότης: Asobu
Κωδ.: w24572

Clutch N Go Μαύρο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με μόνωση διπλού τοιχώματος με επένδυση χαλκού. Διατηρείστε το νερό ή το ρόφημα σας ζεστό για 12 ώρες ή κρύο για μέχρι και 24 ώρες. Ένα κρυφό χώρισμα στην μια πλευρά σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε κάποια μικροαντικέιμενα σας. Τα καπάκια και στις δύο πλευρές είναι πολύ εύκολα αποσπώμενα.
1 σε απόθεμα
40,92€ 33,00€ Χωρίς ΦΠΑ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

+30 2741 027 446

Δωρεάν Αποστολή

Με αγορές άνω των 100€

OVERVIEW

Clutch N Go Μαύρο

Το Asobu Clutch είναι αναμφισβήτητα ένα μπουκάλι που κάνει την στυλιστική διαφορά! Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και με μόνωση διπλού τοιχώματος με επίστρωση χαλκού, με 414ml χωρητικότητα θα διατηρήσει την θερμοκρασία του ροφήματος σας ζεστή για μέχρι και 12 ώρες και κρύα για μέχρι και 24 ώρες.

Το συγκεκριμένο προίον εκτός από το ότι είναι ένα πανέμορφο αξεσουάρ, έχει και δύο μοναδικά χαρακτηριστικά. Το πρώτο είναι ένα μικρό χώρισμα που σας επιτρέπει να βάζετε διάφορα μικροαντικείμενα, όπως νομίσματα ή κλειδιά. Το δέυτερο είναι η δερμάτινη λαβή που μπορείτε να το κρατάτε εύκολα και ξεκούραστα όταν το κουβαλάτε.

Τα καπάκια και στις δύο πλευρές είναι εύκολα αποσπώμενα για εύκολη πρόσβαση στον καφέ σας ή στο μέρος που έχετε κρύψει τα κλειδία ή λεφτά.

Αριθμός εκδότη προϊόντος: la16black
Ετικέτες προϊόντος
VIEW