CLOSE
Κωδ.: W24067

ASOBU ΘΕΡΜΟΣ ΜΕ BLUETOOTH HXEIO - ΛΕΥΚΟ

Εκδότης: Asobu
Κωδ.: W24067

ASOBU ΘΕΡΜΟΣ ΜΕ BLUETOOTH HXEIO - ΛΕΥΚΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το ασύρματο μπουκάλι BEAT είναι ιδανικό για την παραλία, τα πικ νικ και την πισίνα, το μπουκάλι έχει διπλό τοίχωμα με κενό αέρος, χάλκινη επίστρωση και σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8. Η ασύρματη λειτουργία μπορεί πολύ εύκολα να ρυθμιστεί με το τηλέφωνό σας, η φόρτιση είναι επίσης πολύ εύκολη και γρήγορη, παίρνει περίπου μια ώρα και κρατάει για ώρες μουσικής. Το πώμα έχει αδιάβροχο ηχείο με IPX4 αδιαβροχοποίηση ώστε να μην ανυσηχείτε αν θα βραχεί!
1 σε απόθεμα
50,72€ 40,90€ Χωρίς ΦΠΑ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

+30 2741 027 446

Δωρεάν Αποστολή

Με αγορές άνω των 100€

OVERVIEW

ASOBU ΘΕΡΜΟΣ ΜΕ BLUETOOTH HXEIO - ΑΣΠΡΟ

Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική ενώ απολαμβάνετε την βόλτα σας στην παραλία ή στο βουνό. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη πλέον να κουβαλάτε μεγάλα κουτιά με ηχεία και καλώδια, το ασύρματο μπουκάλι BEAT είναι ιδανικό για την παραλία, τα πικ νικ και την πισίνα, φυσικά μπορεί να σας κρατάει παρέα και στην δουλεία ή την ώρα που μελετάτε.

Το μπουκάλι έχει διπλό τοίχωμα με κενό αέρος, χάλκινη επίστρωση και σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8. Το στυλ του μπουκαλιού έχει το ηχείο στο πώμα αντί για τον πάτο. Αυτό βοηθάει πολύ στο να ακούγεται ο ήχος απο το ηχείο καλύτερα, σας δίνει επίσης καλύτερη πρόσβαση στο ηχείο, μπορείτε να το ανοιγοκλείνετε πιό εύκολα, να αλλάζετε το playlist, και να αλλάζετε ή να επαναλαμβάνετε το τελευταίο τραγούδι. Η ασύρματη λειτουργία μπορεί πολύ εύκολα να ρυθμιστεί με το τηλέφωνό σας, η φόρτιση είναι επίσης πολύ εύκολη και γρήγορη, παίρνει περίπου μια ώρα και κρατάει για ώρες μουσικής. Το πώμα έχει αδιάβροχο ηχείο με IPX4 αδιαβροχοποίηση ώστε να μην ανυσηχείτε αν θα βραχεί!

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
- Ανοξείδωτη κατασκευή
- 500ml χωρητικότητα. Διπλό μονωμένο τοίχωμα με κενό αέρος
- Διατηρείτε καυτό μέχρι 12 ώρες, παγωμένο μέχρι 24 ώρες
- Εύκολο βίδωμα στο πώμα και μεγάλο στόμιο
- Ασύρματη λειτουργία μέχρι και 10 μέτρα μακριά
- Πλένεται στο χέρι. Το πώμα ξεπλένετε, δεν μπαίνει στο νερό. Καθαρίζετε με πανάκι.
- Ηχείο με μικρόφωνο και IPX4 αδιαβροχοποίηση

SPECIFICATIONS
Attribute name Attribute value
Asobu Wireless
Αριθμός εκδότη προϊόντος: 842591036071
Ετικέτες προϊόντος
VIEW