Κεντρικά: 2741 - 027 446
Υποκατάστημα: 210 - 6981081
Λογαριασμός Χρήστη
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κωδ. W24264
ASOBU ΘΕΡΜΟΣ ΜΕ BLUETOOTH HXEIO - ΜΑΥΡΟ
Το ασύρματο μπουκάλι BEAT είναι ιδανικό για την παραλία, τα πικ νικ και την πισίνα, το μπουκάλι έχει διπλό τοίχωμα με κενό αέρος, χάλκινη επίστρωση και σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8. Η ασύρματη λειτουργία μπορεί πολύ εύκολα να ρυθμιστεί με το τηλέφωνό σας, η φόρτιση είναι επίσης πολύ εύκολη και γρήγορη, παίρνει περίπου μια ώρα και κρατάει για ώρες μουσικής. Το πώμα έχει αδιάβροχο ηχείο με IPX4 αδιαβροχοποίηση ώστε να μην ανυσηχείτε αν θα βραχεί!

50,72€ 40,90€ Χωρίς ΦΠΑ
Ποσότητα
1 σε απόθεμα
Τηλεφωνικές Παραγγελίες +30 2741 027 446
Δωρεάν Αποστολή Με αγορές άνω των 100€
Τηλεφωνικές Παραγγελίες +30 2741 027 446
Δωρεάν Αποστολή Με αγορές άνω των 100€

ASOBU ΘΕΡΜΟΣ ΜΕ BLUETOOTH HXEIO - ΜΑΥΡΟ

Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική ενώ απολαμβάνετε την βόλτα σας στην παραλία ή στο βουνό. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη πλέον να κουβαλάτε μεγάλα κουτιά με ηχεία και καλώδια, το ασύρματο μπουκάλι BEAT είναι ιδανικό για την παραλία, τα πικ νικ και την πισίνα, φυσικά μπορεί να σας κρατάει παρέα και στην δουλεία ή την ώρα που μελετάτε.

Το μπουκάλι έχει διπλό τοίχωμα με κενό αέρος, χάλκινη επίστρωση και σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8. Το στυλ του μπουκαλιού έχει το ηχείο στο πώμα αντί για τον πάτο. Αυτό βοηθάει πολύ στο να ακούγεται ο ήχος απο το ηχείο καλύτερα, σας δίνει επίσης καλύτερη πρόσβαση στο ηχείο, μπορείτε να το ανοιγοκλείνετε πιό εύκολα, να αλλάζετε το playlist, και να αλλάζετε ή να επαναλαμβάνετε το τελευταίο τραγούδι. Η ασύρματη λειτουργία μπορεί πολύ εύκολα να ρυθμιστεί με το τηλέφωνό σας, η φόρτιση είναι επίσης πολύ εύκολη και γρήγορη, παίρνει περίπου μια ώρα και κρατάει για ώρες μουσικής. Το πώμα έχει αδιάβροχο ηχείο με IPX4 αδιαβροχοποίηση ώστε να μην ανυσηχείτε αν θα βραχεί!

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
- Ανοξείδωτη κατασκευή
- 500ml χωρητικότητα. Διπλό μονωμένο τοίχωμα με κενό αέρος
- Διατηρείτε καυτό μέχρι 12 ώρες, παγωμένο μέχρι 24 ώρες
- Εύκολο βίδωμα στο πώμα και μεγάλο στόμιο
- Ασύρματη λειτουργία μέχρι και 10 μέτρα μακριά
- Πλένεται στο χέρι. Το πώμα ξεπλένετε, δεν μπαίνει στο νερό. Καθαρίζετε με πανάκι.
- Ηχείο με μικρόφωνο και IPX4 αδιαβροχοποίηση

Προδιαγραφές προϊόντων
Asobu Wireless
Νέο σχόλιο
Προδιαγραφές προϊόντων
Asobu Wireless

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

CoffeeVac 250g Δοχείο Αποθήκευσης Καφέ

Coffee Vac 250gr, σχεδιάστηκε ειδικά για αποθήκευση καφέ. Το coffeevac έχει ένα ειδικό πατενταρισμένο σύστημα κλεισίματος το οποίο δημιουργει κενό αέρος για να μπορέσει να κλείσει το δοχείο. η βαλβίδα δύο δρόμων επιτρέπει στο διοξείδιο του άνθρακα να βγεί χωρίς να μπορεί να μπαίνει οξυγόνο μέσα στο δοχείο. Το CoffeeVac σας γλυτώνει χρήματα μιας και εγγυάτε την διατήρηση της φρεσκάδας του καφέ σας
15,00€ 12,10€ Χωρίς ΦΠΑ