CLOSE
Κωδ.: W24279

Asobu Φορητή συσκευή παρασκευής Cold Brew Μαύρο/Μαύρο

Εκδότης: Asobu
Κωδ.: W24279

Asobu Φορητή συσκευή παρασκευής Cold Brew Μαύρο/Μαύρο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Asobu portable cold brew coffee maker είναι μοναδικό στο είδος του. Αντάξια στο όνομα της η Asobu πήγε τις συσκευές cold brew σε άλλο επίπεδο. Φορητή συσκευή παρασκευής cold brew καφέ, φτιάξτε καφέ κρύο παντού και η κανάτα με το διπλό τοίχωμα με το κενό αέρος θα τον κρατήσει κρύο για ώρες.
Εξαντλημένο
67,70€ 54,60€ Χωρίς ΦΠΑ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

+30 2741 027 446

Δωρεάν Αποστολή

Με αγορές άνω των 100€

OVERVIEW

Φορητή συσκευή παρασκευής Cold Brew καφέ Μαύρο χρώμα

Το Asobu Coldbrew 34oz είναι το πρώτο στο είδος του. Αντάξια στο όνομα της η Asobu πήγε την κατηγορία των συσκευών εκχύλισης cold brew σε άλλο επίπεδο. Cold brew σε κάθε μέρος, όπου και αν είσαστε, ενάς εύκολος τρόπος και μια συσκευή με κενό αέρος στα τοιχώματα για να κρατάει για ώρες τον καφέ κρύο.

Το Asobu Cold brew είναι ένα εργαλείο 2 σε ένα, είναι η μόνη συσκευή εκχύλισης που δεν χρειάζεται ψυγείο, κάτι που το κάνει να είναι η πιό βολική λύση στην αγορά. Η καράφα της εκχύλισης είναι κατασκευασμένη από 100% χωρίς πλαστικά υλικά και είναι άθραυστη με επαναχρησιμοποιούμενο και αντισκωριακό ανοξείδωτο superfine φίλτρο που θα σας δώσει ένα απαλό και βελούδινο αποτέλεσμα στην εκχύλιση σας.

Η κανάτα του ενός λίτρου με το διπλό τοίχωμα με κενό αέρος θα διατηρήσει τον καφέ σας ζεστό ή κρύο για πάρα πολλές ώρες.

Για τους εραστές του τσαγιού μην ανυσηχείτε, η Asobu έχει μεριμνήσει και για εσάς! Η σίτα - φίλτρο του Asobu Portable cold brew δουλεύει και φιλτράρει το ίδιο καλά και το τσάι όπως κάνει και με τον καφέ.

Χαρακτηριστικά προιόντος:
• Υλικό κατασκευής: Ανοξείδωτο ατσάλι/Tritan
• Απο υλικά 100% χωρίς BPA
• Πλύσιμο μόνο στο χέρι
• Σύστημα προστασίας ώστε να μην χύνεται το ρόφημα

SPECIFICATIONS
Attribute name Attribute value
Asobu Portable Cold Brew Maker
Αριθμός εκδότη προϊόντος: 842591028359
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες αγόρασαν επίσης
coffeevac-250gr
15,00€ 12,10€ χωρίς ΦΠΑ
OCTAROMA CLASSICO CADET BLUE 180ML
24,80€ 20,00€ χωρίς ΦΠΑ
VIEW