CLOSE
Κωδ.: W24345

APPIA LIFE XT 2 ΓΚΡΟΥΠ

Εκδότης: Nuova Simonelli
Κωδ.: W24345

APPIA LIFE XT 2 ΓΚΡΟΥΠ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μηχανή δύο γκρουπ θερμοσιφωνικού τύπου με χρονόμετρο εκχύλισης. Με σύστημα ομαλής προεκχύλισης (SIS), το οποίο κάνει ομαλή διαβροχή στον καφέ με αποτέλεσμα να έχουμε ομοιόμορφη εκχύλιση και μέγιστο αποτέλεσμα στην γεύση
3 σε απόθεμα
7.086,71€ 5.715,09€ Χωρίς ΦΠΑ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

+30 2741 027 446

Δωρεάν Αποστολή

Με αγορές άνω των 100€

OVERVIEW

NUOVA SIMONELLI APPIA LIFE XT 2 GROUP

Αξιόπιστη τεχνολογία, με νέα σχεδίαση.

Από τον μεγαλύτερο Ιταλικό οίκο high end επαγγελματικών μηχανών

Λειτουργίες

Αποδεδειγμένη υψηλή απόδοση, νέα γενιά: με σχεδιασμό για σταθερότητα στην εκχύλιση, εξαιρετικό αποτέλεσμα στο φλυτζάνι. Η σειρά Appia Life έχει όλα τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά που είχε και η προηγούμενη σειρά Appia, αλλά με νέα βελτιωμένα λειτουργικά χαρακτηριστικά. Συμπεριλαμβάνει ογκομετρική δοσολογία, push & pull λεβιέδες, portafilters με απαλή υφή, ρυθμιζόμενα ακροφύσια ατμού, ευρύχωρη επιφάνεια εργασίας και μανόμετρο διπλής ένδειξεις.

Αξιόπιστη απόδοση, υψηλή ποιότητα και σταθερότητα στον καφέ. Συμπαγής κατασκευή με υψηλής ποιότητας υλικά. Με σύστημα ομαλής προεκχύλισης (SIS), το οποίο κάνει ομαλή διαβροχή στον καφέ με αποτέλεσμα να έχουμε ομοιόμορφη εκχύλιση και μέγιστο αποτέλεσμα στην γεύση. Η κατασκευή είναι από πολύ ανθεκτικά υλικά τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Ιδανική για: Μεσαίες - Υψηλές καταναλώσεις, απαιτητικους επαγγελματίες.

Η Appia Life συνεχίζει την επιτυχία της σειράς Appia, ανεβάζοντας ακόμη το επίπεδο στην ήδη επιτυχημένη σειρά μηχανών καφέ Appia. Είναι μια μηχανή υψηλής παραγωγικότητας και υψηλής απόδοσης. Αυτό σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη αξιοπιστία και το μοντέρνο στυλ κάνουν την Appia Life ιδανική για κάθε περίσταση.

Αυτόματη δοσολογία

Η Appia Life Volumetric είναι η ιδανική μηχανή για τους baristas που αναζητούν σταθερότητα στον καφέ τους. Με την αυτόματη δοσολογία η μηχανή επιτρέπει στους baristas να προγραμματίζουν τις επιθυμητές δοσολογίες και να έχουν σταθερότητα στο αποτέλεσμα όλη την ημέρα. Με το να απελευθερώνεται ο barista απο το να κοιτάει συνέχεια την δόση στον καφέ, αποκτάνε περισσότερη ελευθερία για να επικοινωνήσουν με τους πελάτες ή για να ξεκινήσουν μια άλλη παραγγελία. Η συγκεκριμένη λειτουργία κάνει την μηχανή να είναι η ιδανική για οποιοδήποτε καφέ.

Appia Life is created based on the success of the Appia.

Με την υψηλή δυνατότητα παραγωγικότητας και την υψηλή απόδοση, η Appia είναι μια μηχανή που την έχουν αγαπήσει χιλιάδες barista σε όλον τον κόσμο.

Η συνεχής έρευνα και μελέτη της ομάδας της Nuova Simonelli για την νέα Appia Life, έκανε δυνατή την δημιουργία μιας υπέροχης μηχανής, ακόμη πιό εύχρηστης για τον barista με ακόμη πιό απλή συντήρηση σε συνδυασμό με την προηγούμενη σειρά Appia.

Η Appia Life έχει σχεδιαστεί για αυτούς που θέλουν μια απλή και έμπιστη μηχανή. Είναι η τέλεια μηχανή καφέ για τις μεγάλες εταιρείες, τις αλυσίδες coffee shop chains η οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη για έναν πολύ καλό καφέ.


Απλή και καινοτομική.

Η Appia Life ξεχωρίζει, όχι μόνο για την αποδεδειγμένη αξιοπιστία της αλλά και για το μοντέρνο στυλ που την κάνει μοναδική.

Εκτός αυτών, η νέα Appia Life έχει σχεδιαστεί για να εξοικονομεί ενέργεια, να προστατεύει το περιβάλλον, και να είναι οικονομική.

Οθόνη με χρονόμετρα

Η Appia Life XT έρχεται με οθόνη που δείχνει τον χρόνο εκχύλισης σε κάθε γκρουπ

Αριθμός εκδότη προϊόντος: MAPPI19PLS020090
Ετικέτες προϊόντος
VIEW