+30 2741 - 027 446
Λογαριασμός Χρήστη
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Victoria Arduino

Φίλτρα αναζήτησης

Η Victoria Arduino ιδρύθηκε το 1905 απο τον Pier Teresio Arduino, με σκοπό να κατασκευάσει μηχανές καφέ που δεν θα συμβιβαζόντουσαν σε ποιότητα, υλικά και επιδόσεις. Το αποτέλεσμα επαναπροσδιόρισε τα στάνταρ στις σύγχρονες μηχανές καφέ.

Η εταιρεϊα εϊναι τώρα εγκατεστημένη στο Belfonte Del Chienti της Ιταλίας, και συνεχίζει την παράδοση που άφησε ο Pier Teresio Arduino στο να επενδύει στην έρευνα και να κατασκευάζει τις ποιό προηγμένες τεχνολογίες στις μηχανές καφέ.

Η Victoria Arduino ήταν απο το 2015 εώς και το 2017 ο επίσημος συνεργάτης στις μηχανές καφέ για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Barista με το μοντέλο VA388 Black Eagle, μια μηχανή καφέ που χρησιμοποιούν οι καλύτεροι barista στον κόσμο. Όλοι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος, αυτό το πάθος είναι που κάνει την Victoria Arduino να φτιάχνει τις απόλυτες μηχανές καφέ.

Προϊόντα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση

Victoria Arduino Adonis 2 Group

Η Adonis είναι μια μηχανή καφέ για αυτούς που αγαπάνε την παράδοση στον καφέ αλλά και τον μοντέρνο σχεδιασμό. Η Adonis είναι η καλύτερη μηχανή καφέ για coffee shops και για αλυσίδες καφέ που αναζητούν το design, χωρίς όμως να θυσιάζουν τις πιo προηγμένες τεχνολογίες espresso που μπορεί να προσφέρει μια μηχανή καφέ.
9.622,40€ 7.760,00€ Χωρίς ΦΠΑ

Victoria Arduino Adonis 3 group

Η Adonis είναι μια μηχανή καφέ για αυτούς που αγαπάνε την παράδοση στον καφέ αλλά και τον μοντέρνο σχεδιασμό. Η Adonis είναι η καλύτερη μηχανή καφέ για coffee shops και για αλυσίδες καφέ που αναζητούν το design, χωρίς όμως να θυσιάζουν τις ποιό προηγμένες τεχνολογίες espresso που μπορεί να προσφέρει μια μηχανή καφέ.
12.338,00€ 9.950,00€ Χωρίς ΦΠΑ

Victoria Arduino Athena Leva Μηχανή Εσπρέσο 3 Γκρουπ

Victoria Arduino Athena Leva Μηχανή Εσπρέσο 2 Γκρουπ, Victoria Arduino Athena Leva Μηχανή Εσπρέσο 2 Γκρουπ, Η αρχαία τέχνη του καφέ ζει ακόμα στην Athena Leva, τη μηχανή espresso τόσο αγαπημένο από τους επαγγελματίες του espresso. Το σύστημα παράδοσης των μοχλών εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο προσαρμογής του καφέ, αλλά ταυτόχρονα απαιτεί υψηλό επίπεδο ικανοτήτων εκ μέρους του barista.
7.402,80€ 5.970,00€ Χωρίς ΦΠΑ

Victoria Arduino Athena Leva Μηχανή Εσπρέσο 3 Γκρουπ

Victoria Arduino Athena Leva Μηχανή Εσπρέσο 3 Γκρουπ, Η αρχαία τέχνη του καφέ ζει ακόμα στην Athena Leva, τη μηχανή espresso τόσο αγαπημένο από τους επαγγελματίες του espresso. Το σύστημα παράδοσης των μοχλών εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο προσαρμογής του καφέ, αλλά ταυτόχρονα απαιτεί υψηλό επίπεδο ικανοτήτων εκ μέρους του barista.
8.878,40€ 7.160,00€ Χωρίς ΦΠΑ

Victoria Arduino MCF Μύλος Άλεσης

Victoria Arduino MCF Μύλος Άλεσης, Ο MCF είναι ο ημι-επαγγελματικός μύλος κατάλληλος για όσους επιθυμούν υψηλής ποιότητας επιδόσεις χωρίς να παράγουν μεγάλους όγκους καφέ (μέχρι 0,5 κιλά / ημέρα). Είναι κατάλληλο τόσο για επαγγελματίες (π.χ. για καφέ χωρίς καφεΐνη) όσο και για οικιακή χρήση.
607,60€ 490,00€ Χωρίς ΦΠΑ

Victoria Arduino Mythos 2 Μύλος Άλεσης

Victoria Arduino Mythos 2 Μύλος Άλεσης. Μέσα σε τέσσερα χρόνια, μας σαγήνεψε με τον Mythos One, τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε επαγγελματική μηχανή καφέ espresso. Σήμερα, η Victoria Arduino εκπλήσσει πάλι με τον Mythos 2, τον μύλο καφέ που χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία Gravimetric
3.720,00€ 3.000,00€ Χωρίς ΦΠΑ