+30 2741 - 027 446
Λογαριασμός Χρήστη
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κωδ. ocd
OCD Εργαλείο κατανομής καφέ V2
OCD Εργαλείο κατανομής καφέ V.2

179,80€ 145,00€ Χωρίς ΦΠΑ
Ποσότητα
Εξαντλημένο
Τηλεφωνικές Παραγγελίες +30 2741 027 446
Δωρεάν Αποστολή Με αγορές άνω των 100€
Τηλεφωνικές Παραγγελίες +30 2741 027 446
Δωρεάν Αποστολή Με αγορές άνω των 100€

OCD Εργαλείο κατανομής καφέ V.2

  • Η παραγωγή γευστικού καφέ εμπεριέχει το να κατανοούμε όλες τις παραμέτρους και να προσπαθούμε να τις ελέγξουμε. Η σωστή κατανομή καφέ δημιουργεί μία σταθερότητα στην προσπάθεια για καλύτερη ποιότητα. Το OCD σίγουρα βοηθάει και μας κάνει τα πράγματα πιό εύκολα σε αυτή την προσπάθεια.
  • Το OCD έχει τέσσερεις κυρτές εξοχές οι οποίες σταθερά, αποδοτικά και ομοιόμορφα μετακινούν τον καφέ κυκλικά έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα στρώμα καφέ με ομοιόμορφη πυκνότητα. Τέλος στην ανομοιόμορφη κατανομή καφέ.
  • Το OCD δημιουργεί μία τέλεια επίπεδη επιφάνεια για να πατήσουμε, με αυτόν τον τρόπο η πυκνότητα στο στρώμα του καφέ φτάνει σε υψηλό επίπεδο. Κανένας barista δεν έχει το τέλειο ίσιο δάχτυλο, όλοι μας στην προσπάθεια να στρώσουμε τον καφέ αφήνουμε λίγη παραπάνω ποσότητα σε κάποιο μέρος του Portafilter, κάτι που σημαίνει ότι μετά το πάτημα δημιουργείτε ένα στρώμα καφέ με ανομοιόμορφη πυκνότητα.
  • Το OCD μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να κατανέμει μία μεγάλη γκάμα από δοσολογίες, κάτι που αλλάζει απο μηχανή σε μηχανή και απο καλαθάκι σε καλαθάκι.
  • Τέλος στα βρώμικα δάχτυλα που πονάνε μετά από μία ημέρα πίσω απο την μηχανή του καφέ.
  • Δεν υπάρχει λόγος να συμπιέζετε τον αλεσμένο καφέ. Μετά από μεγάλη έρευνα με διάφορους καφέδες και διάφορα ψησίματα, αντιληφθήκαμε ότι οποιαδήποτε μέθοδο και να ακολουθήσουμε κατά την συμπίεση του καφέ μέσα στο καλαθάκι, αυτό δημιουργεί πολύ ασταθείς εκχυλίσεις και διαφορετική ποιότητα στην γεύση. Κάθε barista θα ακολουθήσει διαφορετική τεχνική, κάτι που δημιουργεί επίσης ανομοιομορφία στην ποιότητα των εκχυλίσεων που σερβίρει ένα μαγαζί.
  • Λιγότερο channeling και micro channeling, η λάθος κατανομή είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα εντείνει τα φαινόμενα channeling, κάτι που είναι καταστροφικό στην γεύση. Το micro channelling είναι επίσης δύσκολο να το εντοπίσουμε οπτικά και το πιό πιθανό είναι να συμβαίνει με την ασταθή ή την μή υπαρκτή κατανομή, το OCD απομακρύνει αυτό το ενδεχόμενο.

Νέο σχόλιο

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Χάρτινα φίλτρα Hario V60 λευκά για 02 dripper 100τμχ

Χάρτινα φίλτρα Hario V60 λευκά για 02 dripper 100τμχ
7,13€ 5,75€ Χωρίς ΦΠΑ

V60 Drip Station

Hario V60 Drip Station
49,60€ 40,00€ Χωρίς ΦΠΑ

Chemex χάρτινα φίλτρα για 6 - 8 κ 10 κούπες

Chemex χάρτινα φίλτρα για 6 - 8 κ 10 κούπες
10,42€ 8,40€ Χωρίς ΦΠΑ