+30 2741 - 027 446
Λογαριασμός Χρήστη
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κωδ. Forte-AP
Forte AP Μύλος άλεσης
Baratza Forte Grinder AP

1.054,00€ 850,00€ Χωρίς ΦΠΑ
Ποσότητα
Κατοπιν παραγγελιας
Τηλεφωνικές Παραγγελίες +30 2741 027 446
Δωρεάν Αποστολή Με αγορές άνω των 100€
Τηλεφωνικές Παραγγελίες +30 2741 027 446
Δωρεάν Αποστολή Με αγορές άνω των 100€

Baratza Forte Grinder AP

Ο Forte βγαίνει σε δύο εκδόσεις. Είναι το μοντέλο Forte-BG(Brew Grinder) το οποίο είναι σχεδιασμένο για καφέ φίλτρου και έρχεται με 54mm ατσάλινα επίπεδα μαχαίρια και δοχείο για τον αλεσμένο καφέ.

Μετά είναι το μοντέλο Forte-AP(All Purpose Grinder) που μπορεί να αλέσει από πολύ χοντρό εώς πολύ ψιλό για espresso. Το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται με 54mm κεραμικά επίπεδα μαχαίρια, δοχείο για τον αλεσμένο καφέ για όταν αλέθετε ανα βάρος, και επίσης ένα portaholder για όταν αλέθετε κατευθείαν μέσα στο portafilter.

Ο Forte AP είναι ένας compact επαγγελματικός μύλος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε άλεση για οποιαδήποτε μορφής εκχύλιση. Ο Forte-AP ενσωματώνει πολλά χαρακτηριστικά τα οποία τα βρίσκουμε μόνο σε επαγγελματικούς μύλους άλεσης.

  • Πλήρως μεταλλική κατασκευή
  • Μικρές διαστάσεις
  • Ψηφιακή οθόνη
  • Στιβαροί μεταλλικοί διακόπτες για την Micro και macro ρύθμιση
  • Δυνατότητα να αλέσει και ανα γραμμάρια και ανα δευτερόλεπτα.

Οι επαγγελματίες του χώρου βρίσκουν τον Forte να είναι ένας μύλος με πολλές δυνατότητες και για πολλές εφαρμογές, σαν έναν μύλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για demo grinder καποιάς εταιρείας καφέ ή σαν ένας μύλος για decaf ή για μονοποικιλιακούς καφέδες.

Ο Forte-AP είναι ένας μύλος με στιβαρή κατασκευή που χρησιμοποιεί 54mm κεραμικά μαχαίρια, τα οποία αποδίδουν ένα ακριβές άλεσμα, το οποίο μας δίνει εξαιρετικά φλυτζάνια για εκχυλίσεις από espresso έως και γαλλική πρέσα.

Η Baratza επανασχεδίασε τα εσωτερικά του Vario-W με γνώμονα την επαγγελματική πλέον χρήση.

Ο σχεδιασμός του Forte-AP περιλαμβάνει έναν νέο μηχανισμό άλεσης με μεταλλικό φορέα ο οποίος προσδίδει πιο σταθερά αποτελέσματα κατά την άλεση σε φόρτο εργασίας.

Η μεγαλύτερη σχέση μετάδοσης των γραναζιών σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο και πιο δυνατό μοτέρ αυξάνει την ταχύτητα της άλεσης και τον κύκλο εργασιών.

 

Νέο σχόλιο