CLOSE
Κωδ.: W11392

Μύλος Άλεσης Καφέ Baratza Encore

Εκδότης: Baratza
Κωδ.: W11392

Μύλος Άλεσης Καφέ Baratza Encore

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο μύλος Encore είναι ο ιδανικός οικιακός μύλος για άλεση καφέ φίλτρου, με 40mm κωνικά μαχαίρια για ομοιόμορφη και ποιοτική άλεση απο espresso μέχρι και γαλλική πρέσσα.
Εξαντλημένο
221,34€ 178,50€ Χωρίς ΦΠΑ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

+30 2741 027 446

Δωρεάν Αποστολή

Με αγορές άνω των 100€

OVERVIEW

Μύλος Άλεσης Καφέ Baratza Encore

Ο Baratza Encore είναι ο απόλυτος μύλος για να ξεκινήσεις να εξερευνάς τον καφέ φίλτρου στο σπίτι, είναι ο μύλος που θα κάνει την διαφορά στο φλυτζάνι σας.

Αποδίδει σταθερά ομοιόμορφη άλεση για καφέ απο φίλτρου, espresso μέχρι και Γαλλική πρέσσα. Με διαβαθμίσεις επάνω στον μύλο θα κάνει την καθημερινή διαδικασία άλεσης παιχνιδάκι. Γεμίστε την γυάλα του μύλου με τον αγαπημένο σας καφέ και γυρίστε την γυάλα στην ρύθμιση άλεσης που θέλετε, ανοίξτε τον μύλο και τα κωνικά μαχαίρια του Encore θα σας δώσουν ποιοτική και ομοιόμορφη άλεση κάθε φορά.

Εκτός απο μια υπέροχη εμπειρία στην παρασκευή καφέ ο Encore θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε και νέες γεύσεις στον καφέ σας. Με 40 διαφορετικές διαβαθμίσεις στην άλεση μπορείτε να βρείτε το ιδανικό μέγεθος για τον αλεσμένο καφέ για όλες τις μεθόδους εκχύλισης.

Η γυάλα του μύλου μπορεί να χωρέσει μέχρι και 250γρ καφέ, το διαφανές δοχείο για τον αλεσμένο καφέ έχει μια γραμμή διαβάθμισης για να σας βοηθάει να βλέπετε πόσο πρέπει να αλέσετε. Η Baratza στοχευμένα σχεδίασε τον Encore ώστε να χωράει κάτω απο τα ντουλάπια της κουζίνας χωρίς να χάνει σε δύναμη ο μύλος ή σε ποιότητα και πάντα με στόχο να αποδίδει υψηλή ποιότητα στο καθημερινό σας φλυτζάνι καφέ.

Ακριβώς η ίδια λειτουργικότητα με νέο μοντέρνο σχεδιασμό!

Μαχαίρια

Κατασκευασμένα στην Ευρώπη, τα 40mm κωνικά μαχαίρια του Encore θα αλέσουν για πολλές μεθόδους εκχύλισης. Οι κωνικοί μύλοι είναι γνωστό πως είναι εξαιρετικοί στο να αποδίδουν σταθερά ομοιόμορφα αποτελέσματα στην άλεση, απο άλεση πολύ ψιλή μέχρι πολύ χοντρή, τα συγκεκριμένα μαχαίρια θα μείνουν δυνατά και κοφτερά για πολλά χρόνια.

 

 

SPECIFICATIONS
Attribute name Attribute value
Τύπος Μαχαιριών Κωνικά
Διάμετρος Μαχαιριών 40mm
On Demand / Dispenser On Demand
Αριθμός εκδότη προϊόντος: B-Enc
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες αγόρασαν επίσης
Εικόνα της Chemex χάρτινα φίλτρα για 3 κούπες
11,46€ 9,24€ χωρίς ΦΠΑ
VIEW