+30 2741 - 027 446
Λογαριασμός Χρήστη
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κωδ. brewista-scale
Ζυγαριά Ακριβείας Αδιάβροχη
Brewista Ζυγαριά Ακριβείας με επικάλυψη από νανοσωματίδια για να είναι αδιάβροχη. Έξι διαφορετικές λειτουργίες.
63,05€ 50,85€ Χωρίς ΦΠΑ
Ποσότητα
Εξαντλήθηκε
Τηλεφωνικές Παραγγελίες +30 2741 027 446
Δωρεάν Αποστολή Με αγορές άνω των 100€
Τηλεφωνικές Παραγγελίες +30 2741 027 446
Δωρεάν Αποστολή Με αγορές άνω των 100€

Brewista Ζυγαριά Ακριβείας

 

Η ζυγαριά Brewista είναι πραγματικά ένα τέλειο εργαλείο για την παρασκευή καφέ.

Μια από τις πιο σημαντικές παραμέτρους στην παρασκευή καφέ είναι να έχουμε ακρίβεια στις δοσολογίες μας. Οι ζυγαρίες που εώς σήμερα υπήρχαν στην αγορά για αυτόν τον σκοπό προσπαθούσαν να μας βοηθήσουν αλλά παρουσίαζαν διάφορα σημαντικά μειονεκτήματα. Ισως το πιό σημαντικό απ' όλα είναι η ευπάθεια τους στην επαφή με υγρά. Η Brewista έχοντας κάνει πολύ καλή έρευνα αγοράς προσπάθησε να μας παρουσιάσει μια ζυγαριά η οποία να υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού.

Κάποιες από τις πιό σημαντικές λειτουργίες είναι:

  • Επικάλυψη από νανοσωματίδια. Κάτι που πρακτικά κάνει την ζυγαριά αδιάβροχη. Ακόμη και εάν πέσει νερό επάνω της θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Εάν σταματήσει να λειτουργεί μετά απο βρέξιμο το μόνο που χρειάζεται είναι ένα καλό τίναγμα και να την αφήσετε λίγο να στεγνώσει. Μετά απο λίγο θα λειτουργεί κανονικά και πάλι. Είναι ιδανική για να ζυγίζετε τις δόσεις σας και για να την έχετε στην σχάρα της μηχανής για να ζυγίζετε τα ροφήματα σας.
  • Έξι διαφορετικές λειτουργίες
  • Επένδυση απο λάστιχο.

Οι έξι διαφορετικές λειτουργίες της ζυγαριάς είναι αποθηκευμένες μέσα στο πρόγραμμα της. Όλες οι λειτουργίες ξεκινάνε αυτόματα. Το βάρος και ο χρόνος παραμένουν στην οθόνη για τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα αφού απομακρυνθεί το φλυτζάνι. Σίγουρα πρόκειται για μια έξυπνη ζυγαριά.

  1. Auto1: Αυτή η λειτουργία είναι για εκχύλιση espresso. Με το που βάλετε το φλυτζάνι επάνω στην ζυγαριά ο χρόνος και το απόβαρο μηδενίζουν και ξεκινάνε να μετράνε.
  2. Auto2: Αυτή είναι η δέυτερη λειτουργία για εκχύλιση espresso. Με το που βάλετε το φλυτζάνι επάνω στην ζυγαριά ο χρόνος και το απόβαρο μηδενίζουν και ξεκινάνε να μετράνε. Ξεκινάτε την μηχανή του espresso και πατώντας το πορτοκαλί πλήκτρο του χρονού ξεκινάει η ζυγαριά να μετράει τον χρόνο.
  3. Auto3: Βάζετε το φλυτζάνι στην ζυγαριά και κατευθείαν παίρνει απόβαρο. Αυτή η λειτουργία είναι για μηχανές οι οποίες έχουν ενσωματομένο χρονόμετρο.
  4. Auto4: Βάζετε το φλυτζάνι στην ζυγαριά και παίρνει κατευθείαν απόβαρο. Μόλις αρχίσει η εκχύλιση του espresso μέσα στο φλυτζάνι κατευθείαν αρχίζει να μετράει η ζυγαριά τα δευτερόλεπτα της εκχύλισης και να δείχνει και τα γραμμάρια του ροφήματος.
  5. Hand1: Αυτή η λειτουργία είναι για χειροκίνητες μεθόδους απόσταξης καφέ φίλτρου. Βάζετε το σκεύος απόσταξης (π.χ. chemex) επάνω στην ζυγαριά και παίρνει κατευθείαν απόβαρο. Βάζετε τον αλεσμένο καφέ και μετά απο τρία δευτερόλεπτα ξαναπαίρνει απόβαρο. Ξεκινάτε να ρίχνετε νερό και ξεκινάει αυτόματα η ζυγαριά να μετράει τον χρόνο και τα γραμμάρια.
  6. Hand2: Αυτή η λειτουργία είναι για χειροκίνητη απόσταξη καφέ φίλτρου αλλά πλέον το απόβαρο το παίρνει ο barista και ο ίδιος ξεκινάει και τον χρόνο.Νέο σχόλιο

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

V60 Paper Filter White for 02 Dripper 100sheets

Hario V60 Paper Filter White for 02 Dripper 100sheets
7,50€ 6,05€ Χωρίς ΦΠΑ
Αξιολόγηση
(0)

V60 Coffee Dripper 02 Red Ceramic

Hario V60 Coffee Dripper 02 Red Ceramic
28,52€ 23,00€ Χωρίς ΦΠΑ
Αξιολόγηση
(0)

V60 Drip Station

Hario V60 Drip Station
49,60€ 40,00€ Χωρίς ΦΠΑ
Αξιολόγηση
(0)