CLOSE
Κωδ.: W24442

Δοχείο κόκκων μονής δόσης λευκό

Εκδότης: Baratza
Κωδ.: W24442

Δοχείο κόκκων μονής δόσης λευκό

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το νέο δοχείο κόκκων μονής δόσης της Baratza είναι σχεδιασμένο ώστε να μπορείτε εύκολα να πειραματίζεστε με διαφορετικούς καφέδες καθημερινά. Οποιοσδήποτε θέλει στο σπίτι μπορεί εύκολα πλέον να αλλάξει απο decaf σε κανονικό, σε μονοποικιλιακό ή σε blends. Το δοχείο μονής δόσης διατηρεί τον μύλο έτοιμο ανα πάσα στιγμή για να βάλετε όποιον καφέ θέλετε.
5 σε απόθεμα
31,00€ 25,00€ Χωρίς ΦΠΑ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

+30 2741 027 446

Δωρεάν Αποστολή

Με αγορές άνω των 100€

OVERVIEW

Δοχείο κόκκων μονής δόσης λευκό

Το νέο δοχείο κόκκων μονής δόσης της Baratza είναι σχεδιασμένο ώστε να μπορείτε εύκολα να πειραματίζεστε με διαφορετικούς καφέδες καθημερινά. Οποιοσδήποτε θέλει στο σπίτι μπορεί εύκολα πλέον να αλλάξει απο decaf σε κανονικό, σε μονοποικιλιακό ή σε blends. Το δοχείο μονής δόσης διατηρεί τον μύλο έτοιμο ανα πάσα στιγμή για να βάλετε όποιον καφέ θέλετε.

Το συγκεκριμένο εργαλείο σας δίνει την δυνατότητα να ζυγίζετε και να ρίχνετε μόνο μια δόση στον μύλο για την επόμενη εκχύλιση που θα κάνετε. Το διπλής χρήσης καπάκι του δοχείου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν δοχείο ζύγισης ώστε να βάλετε ακριβώς τους κόκκους που χρειάζεστε και να τους ρίξετε κατευθείαν στον μύλο για άλεση.

Η εγκατάσταση του δοχείου είναι πολύ απλή και πολύ γρήγορη. Απλά βγάλτε το δοχείο των κόκκων που έχει τώρα ο μύλος σας και βάζετε στην θέση του το δοχείο Μονής Δόσης.  Δεν χρειάζεται ούτε εργαλεία ούτε μετατροπές.

Συμβατό με τους μύλους άλεσης Encore, Virtuoso+, Vario και Forte.


Χωρητικότητα 60γρ.

Αριθμός εκδότη προϊόντος: 6115-w
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες αγόρασαν επίσης
Burr Removal Tool
14,88€ 12,00€ χωρίς ΦΠΑ
gaggia-shower-screen-screw-inox-m5x8
1,34€ 1,08€ χωρίς ΦΠΑ
VIEW