CLOSE
Κωδ.: w24552

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ PITCHER RINSER

Εκδότης: Barista Selections
Κωδ.: w24552

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ PITCHER RINSER

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ανακαλύψτε το απαραίτητο ανταλλακτικό πλαστικό δίσκο για το pitcher rinser, ιδανικό για τη διατήρηση υγιεινής και αποδοτικότητας σε καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια. Εύκολο στην εγκατάσταση και ανθεκτικό, αυτό το ανταλλακτικό εξασφαλίζει την οπτιμαλίζοντας απόδοση του pitcher rinser σας.
Εξαντλημένο
4,96€ 4,00€ Χωρίς ΦΠΑ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

+30 2741 027 446

Δωρεάν Αποστολή

Με αγορές άνω των 100€

OVERVIEW
Ανταλλακτικό Πλαστικό Δίσκο Ξεπλύματος Κανάτας

Ανταλλακτικός Πλαστικός Δίσκος Pitcher Rinser

Ο πλαστικός δίσκος του Pitcher Rinser είναι ένα κρίσιμο στοιχείο για τη διατήρηση της λειτουργικότητας και της υγιεινής των συσκευών Pitcher Rinser που χρησιμοποιούνται συνήθως σε καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια. Αυτό το ανταλλακτικό εξασφαλίζει ότι οι κανάτες ξεπλένονται καλά, παρέχοντας αξιόπιστη στεγανοποίηση και αποτελεσματικό σχέδιο ψεκασμού νερού όταν η κανάτα τοποθετείται ανάποδα στη συσκευή.   

Χαρακτηριστικά και Οφέλη

  • Ανθεκτικό Υλικό: Κατασκευασμένο από πλαστικό υψηλής ποιότητας που αντέχει στις καθημερινές χρήσεις.
  • Βελτιωμένη Υγιεινή: Βοηθά στο γρήγορο και αποτελεσματικό καθάρισμα των κανάτων, μειώνοντας τον κίνδυνο διασταυρούμενης μόλυνσης.
  • Εύκολη Αντικατάσταση: Ο δίσκος μπορεί να τοποθετηθεί και να αντικατασταθεί εύκολα, κάνοντας το ένα φιλικό προς τον χρήστη επιλογή για απασχολημένα καταστήματα.

Εγκατάσταση και Συντήρηση

Η εγκατάσταση του πλαστικού δίσκου είναι απλή. Απλά αφαιρέστε τον παλιό δίσκο από το Pitcher Rinser, φροντίζοντας να καθαρίσετε κάθε υπολείμματα ή συσσώρευση, και τοποθετήστε τον νέο δίσκο στη θέση του. Συνιστάται ο τακτικός έλεγχος και αντικατάσταση του δίσκου για τη διασφάλιση της βέλτιστης απόδοσης και υγιεινής.   

Αριθμός εκδότη προϊόντος: 0004355
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες αγόρασαν επίσης
Cafelat Silicone gasket
5,53€ 4,46€ χωρίς ΦΠΑ
Vita Vac airtight container
6,20€ 5,00€ χωρίς ΦΠΑ
VIEW