CLOSE
Κωδ.: W23868

Αυθεντική ντουζιέρα La Marzocco

Εκδότης: La Marzocco
Κωδ.: W23868

Αυθεντική ντουζιέρα La Marzocco

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ντουζιέρα H7mm, Βελτιστοποιήστε την εκχύλιση του εσπρέσο σας με την αυθεντική ντουζιέρα της La Marzocco, κωδικός εργοστασίου F.3.040.01. Αυτή η υψηλής ποιότητας ντουζιέρα εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή του νερού πάνω στον καφέ σας, βελτιώνοντας την εκχύλιση και τη γεύση για ένα τέλειο εσπρέσο. Απαραίτητο για κάθε μπαρίστα που επιδιώκει ακρίβεια και συνέπεια στην παρασκευή του καφέ του.
8 σε απόθεμα
16,12€ 13,00€ Χωρίς ΦΠΑ

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

+30 2741 027 446

Δωρεάν Αποστολή

Με αγορές άνω των 100€

OVERVIEW

Ντουζιέρα La Marzocco: Κωδικός Εργοστασίου F.3.040.01

Επισκόπηση Προϊόντος

Σας παρουσιάζουμε την αυθεντικη Ντουζιέρα της La Marzocco, κωδικός εργοστασίου F.3.040.01, ένα κρίσιμο συστατικό για την επίτευξη του τέλειου εσπρέσο. Αυτή η υψηλής ποιότητας ντουζιέρα εγγυάται την ομοιόμορφη κατανομή του νερού πάνω στον καφέ, πράγμα απαραίτητο για τη βέλτιστη εκχύλιση και ανάπτυξη γεύσης κατά τη διαδικασία του εσπρέσο.

Κύρια Οφέλη

  • Βελτιώνει την εκχύλιση για ένα πιο ισορροπημένο και γεμάτο γεύση εσπρέσο.
  • Προωθεί την ομοιόμορφη κατανομή του νερού για να αποτρέπει τα φαινόμενα chanelling και να διασφαλίζει ομοιμορφη ΡΟΗ του νερού μέσα από το coffee puck.
  • Κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά για να αντέχει τις υψηλές πιέσεις της παρασκευής εσπρέσο.

Τεχνικές Προδιαγραφές

Η ντουζιέρα La Marzocco F.3.040.01 είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, προσφέροντας εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα στη φθορά. Η ακριβής μηχανική της εφαρμογή εξασφαλίζει τέλεια τοποθέτηση με τις μηχανές εσπρέσο La Marzocco, διασφαλίζοντας εύκολη εγκατάσταση και απρόσκοπτη εφαρμογή.

Οδηγίες Εγκατάστασης

  1. Αφαιρέστε την υπάρχουσα ντουζιέρα χαλαρώνοντας τη από το κεφάλι του γκρουπ. Μπορεί να απαιτηθεί ένα κατσαβίδι ή παρόμοιο εργαλείο.
  2. Τοποθετήστε τη νέα Ντουζιέρα La Marzocco στο κεφάλι του γκρουπ και βίδωσε την καλά να στερεωθεί.
  3. Δοκιμάστε τη μηχανή εκτελώντας έναν κύκλο νερού για να διασφαλίσετε ότι η ντουζιέρα είναι σωστά εγκατεστημένη και δεν υπάρχουν διαρροές.

Συμπέρασμα

Η ντουζιέρα La Marzocco F.3.040.01 είναι ένα απαραίτητο αναβάθμισμα για κάθε λάτρη του εσπρέσο που επιθυμεί να βελτιώσει την απόδοση της μηχανής του και την ποιότητα του καφέ. Η ισχυρή κατασκευή της και το ακριβές σχεδιασμό της την καθιστούν ένα σημαντικό επενδυτικό αγαθό τόσο για επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες μπαρίστα.

Αριθμός εκδότη προϊόντος: F304001
Ετικέτες προϊόντος
Οι πελάτες αγόρασαν επίσης
PORTAFILTER GASKET 72/63x55x8
4,43€ 3,57€ χωρίς ΦΠΑ
Linea Mini Group Head Portafilter Gasket 6mm
4,46€ 3,60€ χωρίς ΦΠΑ
Portafilter Spout ORing
5,52€ 4,45€ χωρίς ΦΠΑ
VIEW